Povezane vesti
Kako je „žrtveno jagnje“ našlo spas u Rusiji
Politika 26.02.2023
Toma Ertel, francuski košarkaš, je zbog odlaska u rusku ekipu dobio doživotnu zabranu igranja za reprezentaciju Francuske, u politički motivisanoj odluci koja nema veze sa sportom. „Stvarno ne razumem svrhu takve odluke. Mi se bavimo profesionalnim… »
Francuz otvorio dušu: ‘Zbog Jasikevičijusa su me svi zamrzeli, izmišljao je stvari! Laso se za poraze ‘vadio’ preko mojih…
Hot sport 26.02.2023
Iskusni as nije uspeo da pronađe ‘zajednički jezik’ sa trenerima u Španiji! Istakunti reprezentativac Francuske i član ruskog Zenita iz Sankt Peterburga, Tomas Ertel, govorio je u intervjuu za francuski „Ouest France“ o lošim odnosima sa trenerima za… »
„Šaras je izmišljao stvari, Lasu sam bio žrtveno jagnje“
Sport klub 26.02.2023
Podeli : Francuski košarkaš Tomas Ertel je u intervjuu za francuski "Ouest France" govorio o odnosu sa Pablom Lasom i Šarunasom Jasikevičijusom - on je dvojicu trenera optužio za odlazak iz Barselone i Real Madrida. Francuz je istakao da ga Šarunas… »
Vesti dana »
Vučić: Pitanje je samo kad će stići upozorenje za sekundarne sankcije
Nedeljnik pre 17 minutajoš 48 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih