Povezane vesti
"Katastrofa, slagana mi je jedna vrsta priče" - Rada o menadžeru koji joj je radio iz leđa: "Kao žrtva kad se spasi"
Mondo 26.02.2023
Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Pevačica Rada Manojlović… »
"Znala sam nešto, ali sam puštala" Rada o menadžeru koji joj je radio iza leđa, javno priznala: Sad sam kao žrtva kad se…
Kurir 26.02.2023
Rada Manojlović, za medije je progovorila o kako kaže torturi koju je prolazila dok nije zaposlila rođenu sestru kao menadžera. Tim povodom je i priznala da se na višem nivou borila sa situacijom u kojoj se našla, kada je saznala da joj menadžer… »
Vesti dana »

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 2 satajoš 18 povezanih

Odbor za ljudska prava nije zasedao četiri godine: Danas usvojio tri izveštaja Zaštitnika građana
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

UŽIVO Počeo protest "Vostani Serbije" u Novom Sadu: Studenti, zborovi i pravnici traže izbore
Radio 021 pre 11 minutajoš 35 povezanih