Povezane vesti
"Katastrofa, slagana mi je jedna vrsta priče" - Rada o menadžeru koji joj je radio iz leđa: "Kao žrtva kad se spasi"
Mondo 26.02.2023
Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Pevačica Rada Manojlović… »
"Znala sam nešto, ali sam puštala" Rada o menadžeru koji joj je radio iza leđa, javno priznala: Sad sam kao žrtva kad se…
Kurir 26.02.2023
Rada Manojlović, za medije je progovorila o kako kaže torturi koju je prolazila dok nije zaposlila rođenu sestru kao menadžera. Tim povodom je i priznala da se na višem nivou borila sa situacijom u kojoj se našla, kada je saznala da joj menadžer… »
Vesti dana »

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 32 minutajoš 51 povezana