Povezane vesti
"Katastrofa, slagana mi je jedna vrsta priče" - Rada o menadžeru koji joj je radio iz leđa: "Kao žrtva kad se spasi"
Mondo 26.02.2023
Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Rada Manojlović promenila je ceo tim saradnika, a rođenu sestru Mariju angažovala je kao svoju menadžerku. Pevačica Rada Manojlović nedavno je… »
"Znala sam nešto, ali sam puštala" Rada o menadžeru koji joj je radio iza leđa, javno priznala: Sad sam kao žrtva kad se spasi…
Kurir 26.02.2023
Rada Manojlović, za medije je progovorila o kako kaže torturi koju je prolazila dok nije zaposlila rođenu sestru kao menadžera. Tim povodom je i priznala da se na višem nivou borila sa situacijom u kojoj se našla, kada je saznala da joj menadžer radi iza… »
Vesti dana »
Mat u tri poteza: Avdić, Katai, Eraković - ovako je Zvezda povela
Nova pre 45 minutajoš 26 povezanih
Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Arakči doputovao u Islamabad
RTS pre 10 minutajoš 117 povezanih
"Ne izlazite na kišu, ne jedite jagode i zelenu salatu!" Ćutanje, pa panika: Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
Stanković zagrlio Blagojevića pred derbi: Emotivan pozdrav trenera Zvezde i Partizana, odavno se znaju
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Pokraden Nikola Jokić! "Lopovi" posetili Somborca, evo šta mu je nestalo!
Večernje novosti pre 45 minutajoš 42 povezane