Povezane vesti
Dodik: Zatvoriti OHR i vratiti se na poštovanje Ustava BiH
Euronews 26.02.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je "krajnje vreme" za zatvaranje Kancelarije visokog predstavnika za BiH (OHR) i povratak na poštovanje vladavine prava i Ustava BiH. "Mi treba da odbacimo sve što je visoki predstavnik ikada uradio… »
Dodik: Zatvoriti OHR i vratiti se poštovanju Ustava BiH
Sputnik 26.02.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je krajnje vreme da Kancelarija visokog predstavnika (OHR) bude zatvorena i da treba odbaciti sve što je visoki predstavnik ikada uradio i vratiti se na vladavinu prava i poštovanje Ustava BiH… »
Dodik: Zatvorimo OHR, vratimo se na poštovanje Ustava BiH
RTV 26.02.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je "krajnje vreme" za zatvaranje Kancelarije visokog predstavnika za BiH (OHR) i povratak na poštovanje vladavine prava i Ustava BiH. "Mi treba da odbacimo sve što je visoki predstavnik… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu, blokirana palestinska sela: Napadač ubijen, pet osoba povređeno
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 33 povezane
Prištinska policija saopštila da su dve osobe privedene zbog cepanja glasačkih listića
N1 Info pre 56 minutajoš 21 povezana
Koliko je Aleksandra Krunić zaradila na Rolan Garosu? Dobila je ček, ali postoji i jedna začkoljica
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu: Najveća izlaznost u Leposaviću, građanima se obratili Elek i Kurti (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 44 povezane
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih