Povezane vesti
Ćerku mi je gađao flašom! Ana u suzama o sukobu Zvezdana s njenom naslednicom: Dete mi se treslo, htelo da zove policiju
Mondo 26.02.2023
Ana Ćurčić otkrila je nove jezive detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavniće, a kako tvrdi on je jednom prilikom flašom gađao i njenu ćerku. Ana Ćurčić otkrila je nove jezive detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavniće, a kako tvrdi on je jednom… »
"Zvezdan je gađao moje dete flašom, ona se tresla" Ana Ćurčić u suzama ispričala sukob njene ćerke i Slavnića
Kurir 26.02.2023
Ana Ćurčić od kada je u svojoj potresnoj ispovesti ispričala detalje jezivog nasilja koje je doživljavala od svog bivšeg supruga Zvezdana Slavnića, ne prestaje da šokira iznošenjem novih detalja njihovog zajedničkog života. Ana je sada otkrila da je… »
Vesti dana »
'Smešno': Tramp o ideji šefice EU da Kanada postane pridruženi član evropskog bloka
BBC News pre 39 minutajoš 35 povezanih
Počela studentska biciklistička akcija „Čuvari Ustava“: Rute kroz gradove širom Srbije
Insajder pre 38 minutajoš 15 povezanih
U Srbiju stiže "mlazna struja" sa Grenlanda: Temperatura pada na nulu, a evo koliko još dana će biti do +30; meteorolog Ristić spominje i prvi sneg u Beogradu
Blic pre 29 minutajoš 27 povezanih
Zakon o sankcijama Rusiji i Iranu usvojen u Kongresu: Carine do 100 odsto za kupce ruske nafte i gasa
NIN pre 29 minutajoš 15 povezanih
Inter iz Majamija osvojio Kup šampiona, Mesi postigao svoj 100. gol
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih