Povezane vesti
Ćerku mi je gađao flašom! Ana u suzama o sukobu Zvezdana s njenom naslednicom: Dete mi se treslo, htelo da zove policiju
Mondo 26.02.2023
Ana Ćurčić otkrila je nove jezive detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavniće, a kako tvrdi on je jednom prilikom flašom gađao i njenu ćerku. Ana Ćurčić otkrila je nove jezive detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavniće, a kako tvrdi on je jednom… »
"Zvezdan je gađao moje dete flašom, ona se tresla" Ana Ćurčić u suzama ispričala sukob njene ćerke i Slavnića
Kurir 26.02.2023
Ana Ćurčić od kada je u svojoj potresnoj ispovesti ispričala detalje jezivog nasilja koje je doživljavala od svog bivšeg supruga Zvezdana Slavnića, ne prestaje da šokira iznošenjem novih detalja njihovog zajedničkog života. Ana je sada otkrila da je… »
Vesti dana »
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 1 danjoš 44 povezane
Uhapšena dvojica muškaraca nakon drame u Prokuplju: prvo se potukli, pa jedan potegao pištolj i pucao drugome u glavu (video)
Blic pre 2 satajoš 113 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 10 satijoš 10 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 6 satijoš 33 povezane