Povezane vesti
Dva sina u zatvoru, ćerka nastradala, muž ubijen: Tužna sudbina žene čiji je sin ubio oca u Beloj Palanci: "Nekada je ta kuća…
Blic 26.02.2023
Komšije Srđana G. (36) iz okoline Bele Palanke koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog oca Branislava (76) nakon žustre svađe, kažu da je u pitanju veoma problematična porodica, kao i da je Srđanov brat poznat nadležnim organima odranije. Ubistvo se… »
Dva sina u zatvoru, ćerka umrla trudna: Tužna sudbina žene čiji je sin ubio oca u Beloj Palanci
Telegraf 26.02.2023
Ubistvo se dogodilo sinoć u selu kod Bele Palanke. Kako pričaju komšije, sin se svakodnevno svađao sa ocem i bili su u lošim odnosima. Komšije Srđana G. (36) iz okoline Bele Palanke koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog oca Branislava (76) nakon… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 30 povezanih
Policajac među 12 uhapšenih u Novom Sadu zbog davanja dokumenata osobama s poternica
Danas pre 4 minutajoš 20 povezanih
Lepe vesti: četvrtu godinu zaredom kartice za besplatan ulazak na bazene za sve Beograđane
Večernje novosti pre 5 satijoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih
"Mrdićevi zakoni" na delu: Tužiteljki obavezno uputstvo, policajki osumnjičenoj za mučenje - mogućnost da izbegne sud
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih