Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 26 minutajoš 56 povezanih

Bajatović otkrio: Da li će nafta u Srbiji poskupeti i da li nas čeka nestašica?
Jugmedia pre 22 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 34 povezane

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Studenti Pravnog fakulteta u Nišu poručili kolegama iz Novog Pazara – “Napad na jednog, napad je na sve nas”
Jugmedia pre 27 minutajoš 17 povezanih