Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 4 satijoš 25 povezanih
(Video) Automobil uleteo u masu ljudi u Berlinu. Haos u centru grada, jedna osoba poginula, bar 15 povređeno! Aktiviran crveni alarm, usledila evakuacija
Kurir pre 1 danjoš 14 povezanih
Putin upitan o kraju rata u Ukrajini: Nije prikrio izraz lica, neprijatnost bila očigledna (video)
Mondo pre 5 satijoš 17 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 6 satijoš 14 povezanih