Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »
Hitno okupljanje studenata i građana u Nišu zbog „brutalnih incidenata ispred Pravnog fakulteta u Beogradu“
Danas pre 6 minutajoš 56 povezanih
Vučić na pitanje Insajdera rekao da postoji kost-benefit analiza za EXPO i dodao da je jedno EXPO lokacija koja će koštati do dve milijarde, a drugo širi deo
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona, poslanici o amandmanima
Beta pre 16 minutajoš 31 povezana
U Nemačkoj otkriveno prisustvo virusa hepatitis A u pošiljci voća iz Srbije
Zoom UE pre 2 satajoš 24 povezane