Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »
Dijana Hrka obustavila štrajk glađu, ostaje ispred Skupštine Srbije
Beta pre 40 minutajoš 130 povezanih
Nevreme već pravi haos po Srbiji! Palo drvo nasred auto-puta Novi Sad-Beograd: Stvaraju se veliki zastoji, vozačima se savetuje oprez (video)
Kurir pre 50 minutajoš 56 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 6 satijoš 25 povezanih
Goran Vesić stigao na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal: Prvi put daje iskaz pred tužiocem
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih