Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »
Gaspromnjeft potvrdio da je sa MOL-om potpisan ugovor o prodaji udela u NIS-u
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 7 satijoš 34 povezane
Juronjuz: Kremlj šalje Dmitrijeva u Davos, predviđen sastanak sa delegacijom SAD
Politika pre 3 satajoš 86 povezanih
MOL potpisao sporazum o preuzimanju većinskog vlasništva u NIS-u, Srbija povećava udeo za 5 odsto
RTV pre 2 satajoš 42 povezane