Povezane vesti
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Šta mogu da urade studenti koje je država zavrnula? Ovaj potez može da reši dramu sa programom „Moja prva plata“
Nova 27.02.2023
Drama oko programa "Moja prva plata" se nastavlja, nakon što je Nacionalna služba za zapošljavanje tražila od studenata da im vrate novac, jer ih ne smatraju zaposlenim licima. Ogormne rupe u proceduri i niz nejasnoća doveo je toga da se pouzdano ne zna… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik novosadske policije komandovao brutalnom intervencijom ispred DIF-a
Vreme pre 5 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izabrala novu vladu, čiji legalitet osporavaju i stručnjaci i opozicija
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 4 satijoš 58 povezanih

Pešić pred Tursku: Nije najvažnija, ali je utakmica sa najjačim protivnikom dosad
RTV pre 24 minutajoš 70 povezanih

I srednjoškolci da se naviknu na pendreke: „Neko sakriven u mračnoj sobi broji koliko je hiljada izašlo na ulice“
Nova pre 5 satijoš 46 povezanih