Povezane vesti
Greškom su mi stavili bombu ispod kola! Boris Isakovič umalo nastradao ispred zgrade u Novom Sadu: Mogao sam da ostanem bez…
Kurir 27.02.2023
Glumca Borisa Isakovića mnogi obožavaju, a malo ko zna da je pre skoro 13 godina, tačnije 23. juna 2010. godine, zamalo nastradao ispred zgrade u Novom Sadu. Glumac je tada krenuo ka svom automobili, a u tom trenutku eksplodirala je bomba koja je bila… »
Geleri su mi se zabili u telo: Glumcu pre 13 godina podmetnuli bombu pod auto - Sve da bih jednog momka primio na glumu!
Mondo 27.02.2023
Glumac Boris Isaković zamalo je nastradao kada je eksplodirala bomba koja je postavljena ispod njegovog automobila. Glumac Boris Isaković zamalo je nastradao kada je eksplodirala bomba koja je postavljena ispod njegovog automobila Glumac Boris Isaković… »
Vesti dana »

Studenti i građani blokirali polaganje ispita na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu
N1 Info pre 51 minutajoš 16 povezanih

Viši sud u Užicu poništio izbore na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
RTV pre 26 minutajoš 21 povezana

Poskupelo gorivo na pumpama u Srbiji: Objavljene cene derivata po kojima ćemo plaćati do sledećeg petka!
Kurir pre 26 minutajoš 16 povezanih

Let JU002: Avion sa evakuisanim srpskim državljanima iz Izraela kasno noćas sleteo u Beograd
Aero.rs pre 26 minutajoš 16 povezanih