Povezane vesti
Greškom su mi stavili bombu ispod kola! Boris Isakovič umalo nastradao ispred zgrade u Novom Sadu: Mogao sam da ostanem bez…
Kurir 27.02.2023
Glumca Borisa Isakovića mnogi obožavaju, a malo ko zna da je pre skoro 13 godina, tačnije 23. juna 2010. godine, zamalo nastradao ispred zgrade u Novom Sadu. Glumac je tada krenuo ka svom automobili, a u tom trenutku eksplodirala je bomba koja je bila… »
Geleri su mi se zabili u telo: Glumcu pre 13 godina podmetnuli bombu pod auto - Sve da bih jednog momka primio na glumu!
Mondo 27.02.2023
Glumac Boris Isaković zamalo je nastradao kada je eksplodirala bomba koja je postavljena ispod njegovog automobila. Glumac Boris Isaković zamalo je nastradao kada je eksplodirala bomba koja je postavljena ispod njegovog automobila Glumac Boris Isaković… »
Vesti dana »
(Foto) Sneg na Kopaoniku pada puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi Srbije da se spreme za pljusak
Blic pre 9 minutajoš 27 povezanih
Ministarka energetike: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL, nastavljamo razgovore
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 23 povezane
(FOTO/VIDEO) Gotove "krtice" za beogradski metro, transport iz Kine kreće u junu, a stižu u septembru
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Tramp produžio primirje, Iran poručuje: Kupovina vremena; Iran napao teretni brod u blizini Ormuza
Insajder pre 9 minutajoš 20 povezanih