Povezane vesti

Zadrugar priznao da je bio intiman sa voditeljkom "Zadruge": Mislio da ga kamere ne snimaju, ona se odmah oglasila

Zadrugar priznao da je bio intiman sa voditeljkom "Zadruge": Mislio da ga kamere ne snimaju, ona se odmah oglasila

Blic 27.02.2023
Bivši muž Ivane Šašić, Bojan Simić, mislio je da ga kamere ne snimaju, a tom prilikom je progovorio o navodnoj aferi sa voditeljkom "Zadruge" Ivanom Šopić. On je u razgovoru sa sa Aleksandrom Nikolić priznao sve, a ona je ostala u šoku nakon… »
Pred gledaocima otkrio da je spavao s voditeljkom! Ivana se odmah oglasila - "Već dve godine se peglamo"

Pred gledaocima otkrio da je spavao s voditeljkom! Ivana se odmah oglasila - "Već dve godine se peglamo"

Mondo 27.02.2023
Skandal u Zadruzi - učesnik rekao da je bio intiman sa jednom od voditeljki rijalitija Zadruga. Skandal u Zadruzi - učesnik rekao da je bio intiman sa jednom od voditeljki rijalitija Zadruga Na društvenim mrežama isplivao je snimak na kojem je… »
Ovaj zadrugar otkrio da je spavao sa Ivanom Šopić Isplivao i snimak "Ima dve godine kako se mi peglamo" (video)

Ovaj zadrugar otkrio da je spavao sa Ivanom Šopić Isplivao i snimak "Ima dve godine kako se mi peglamo" (video)

Alo 27.02.2023
Nakon što je ovaj video postao viralan na društvenim mrežama, oglasila se i Ivana Šopić. Bojan Simić osamio se sa Aleksandrom Nikolić u sobi za rehabilitaciju i pravili su planove gde će ići nakon što se rijaliti završi. U razgoboru sa Aleks… »
Pred milionima otkrio da je spavao sa voditeljkom zadruge Zaboravio na kamere pa sve javno priznao, Ivana Šopić se hitno…

Pred milionima otkrio da je spavao sa voditeljkom zadruge Zaboravio na kamere pa sve javno priznao, Ivana Šopić se hitno…

Kurir 27.02.2023
Na društvenim mrežama isplivao je snimak na kojem je Bojan Simić u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić izneo tvrdnje da je bio intiman sa voditeljkom Ivanom Šopić. Naime, Bojan je priznao da je sa atraktivnom voditeljkom u šemi već dve godine, a kad… »

Vesti dana »

Đoković: Marej sve zna o meni

Đoković: Marej sve zna o meni

Sportski žurnal pre 50 minutajoš 21 povezana
STAV najavio blokadu novosadskog Rektorata

STAV najavio blokadu novosadskog Rektorata

Moj Novi Sad pre 10 satijoš 5 povezanih