Повезане вести
Ибрахимовић: Патио сам, недостајали су ми навијачи
Спорт клуб 27.02.2023
Подели : Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић изјавио је да је срећан због повратка на терен после паузе од осам месеци због операције колена, преносе италијански медији. Ибрахимовић се вратио на терен на утакмици 24. кола Серије А… »
После пуних осам месеци швеђанин заиграо за Милан: Ибрахимовић више не размишља о пензији
Вечерње новости 27.02.2023
ОСАМ месеци паузе због операције колена је остало иза Златана Ибрахимовића, а у мечу против Аталанте искусни шведски нападач се коначно појавио на терену у последњих 15-ак минута. Фото: Профимедиа, Инстаграм/линасхокх -… »
Ибрахимовић: Недостајали су ми навијачи, патио сам прошле сезоне
Дневник 27.02.2023
МИЛАНО: Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић изјавио је да је срећан због повратка на терен после паузе од осам месеци због операције колена, преносе италијански медији. Ибрахимовић се вратио јуче на терен на утакмици 24. кола… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Шок одлука италијанског суда: Украјинац оптужен за саботажу 'Северног тока' биће изручен Немачкој (видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана