Povezane vesti

"Aca Lukas mi je prvi poslao poruku" Snežana Đurišić šokirala sve u studiju, evo šta joj je pevač napisao (video)

"Aca Lukas mi je prvi poslao poruku" Snežana Đurišić šokirala sve u studiju, evo šta joj je pevač napisao (video)

Kurir 27.02.2023
Snežana Đurišić je, gostujući eksluzivno u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića, zahvalila svim kolegama koje su pružile podršku, a onda je sve iznenadila kada je javno priznala da joj prvi Aca Lukas poslao poruku podrške. - Bila sam šokirana… »
"Bilo je mnogo ludaka u takmičenju": Kolega podržao Snežanu Đurišić, ona otkrila - "Plan je da se uništi Saša Popović"

"Bilo je mnogo ludaka u takmičenju": Kolega podržao Snežanu Đurišić, ona otkrila - "Plan je da se uništi Saša Popović"

Mondo 27.02.2023
Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak takmičara u drugi krug Zvezdi Granda, Đorđe David rekao "vidi se iz aviona da je lud" Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak… »
"Plan je da se unište zvezde Granda i Saša Popović": Snežana Đurišić progovorila o pozadini optužbi za mito, u sve se…

"Plan je da se unište zvezde Granda i Saša Popović": Snežana Đurišić progovorila o pozadini optužbi za mito, u sve se…

Blic 27.02.2023
Snežana Đurišić rešila je da progovori o bivšem učesniku "Zvezda Granda" Dušanu Vukadinoviću koji ju je optužio da je tražila njegovoj majci mito kako bi prošao u naredni krug. U celu priču ubacio se i drugi član žirija pomenutog… »
"Prvu poruku sam dobila od Ace Lukasa": Snežana Đurišić nakon afere "mito" iznenadila izjavom: Evo šta joj je folker…

"Prvu poruku sam dobila od Ace Lukasa": Snežana Đurišić nakon afere "mito" iznenadila izjavom: Evo šta joj je folker…

Blic 27.02.2023
Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala kada ju je takmičar koji je ispao u drugom krugu "Zvezda Granda", Dušan Vukadinović optužio da je tražila novac kako bi prošao u sledeći krug, a ona je sada otkrila da joj je jedan od prvih… »

Vesti dana »