Povezane vesti
"Aca Lukas mi je prvi poslao poruku" Snežana Đurišić šokirala sve u studiju, evo šta joj je pevač napisao (video)
Kurir 27.02.2023
Snežana Đurišić je, gostujući eksluzivno u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića, zahvalila svim kolegama koje su pružile podršku, a onda je sve iznenadila kada je javno priznala da joj prvi Aca Lukas poslao poruku podrške. - Bila sam šokirana ovim što… »
"Bilo je mnogo ludaka u takmičenju": Kolega podržao Snežanu Đurišić, ona otkrila - "Plan je da se uništi Saša Popović"
Mondo 27.02.2023
Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak takmičara u drugi krug Zvezdi Granda, Đorđe David rekao "vidi se iz aviona da je lud" Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak takmičara u drugi… »
"Plan je da se unište zvezde Granda i Saša Popović": Snežana Đurišić progovorila o pozadini optužbi za mito, u sve se umešao i…
Blic 27.02.2023
Snežana Đurišić rešila je da progovori o bivšem učesniku "Zvezda Granda" Dušanu Vukadinoviću koji ju je optužio da je tražila njegovoj majci mito kako bi prošao u naredni krug. U celu priču ubacio se i drugi član žirija pomenutog takmičenja, Đorđe David… »
"Prvu poruku sam dobila od Ace Lukasa": Snežana Đurišić nakon afere "mito" iznenadila izjavom: Evo šta joj je folker napisao…
Blic 27.02.2023
Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala kada ju je takmičar koji je ispao u drugom krugu "Zvezda Granda", Dušan Vukadinović optužio da je tražila novac kako bi prošao u sledeći krug, a ona je sada otkrila da joj je jedan od prvih kolega koji… »
Vesti dana »
Tramp se obratio naciji: Udaraćemo Iran izuzetno snažno još dve-tri nedelje
Nova pre 35 minutajoš 23 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Počela prva misija ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 25 minutajoš 23 povezane
Zemljotres jačine 7,6 stepeni Rihterove skale pogodio Indoneziju, jedna osoba poginula
Euronews pre 29 minutajoš 8 povezanih