Povezane vesti
"Aca Lukas mi je prvi poslao poruku" Snežana Đurišić šokirala sve u studiju, evo šta joj je pevač napisao (video)
Kurir 27.02.2023
Snežana Đurišić je, gostujući eksluzivno u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića, zahvalila svim kolegama koje su pružile podršku, a onda je sve iznenadila kada je javno priznala da joj prvi Aca Lukas poslao poruku podrške. - Bila sam šokirana… »
"Bilo je mnogo ludaka u takmičenju": Kolega podržao Snežanu Đurišić, ona otkrila - "Plan je da se uništi Saša Popović"
Mondo 27.02.2023
Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak takmičara u drugi krug Zvezdi Granda, Đorđe David rekao "vidi se iz aviona da je lud" Snežana Đurišić se oglasila povodom optužbi da je tražila mito za prolazak… »
"Plan je da se unište zvezde Granda i Saša Popović": Snežana Đurišić progovorila o pozadini optužbi za mito, u sve se…
Blic 27.02.2023
Snežana Đurišić rešila je da progovori o bivšem učesniku "Zvezda Granda" Dušanu Vukadinoviću koji ju je optužio da je tražila njegovoj majci mito kako bi prošao u naredni krug. U celu priču ubacio se i drugi član žirija pomenutog… »
"Prvu poruku sam dobila od Ace Lukasa": Snežana Đurišić nakon afere "mito" iznenadila izjavom: Evo šta joj je folker…
Blic 27.02.2023
Pevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala kada ju je takmičar koji je ispao u drugom krugu "Zvezda Granda", Dušan Vukadinović optužio da je tražila novac kako bi prošao u sledeći krug, a ona je sada otkrila da joj je jedan od prvih… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 47 minutajoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 18 minutajoš 13 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Četvrt veka vladavine Putina; Tramp: Možda kupuje vreme, to sam u prošlosti radio i ja
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih