Povezane vesti
Osuđivani diler opet pao zbog droge: Našli mu narkotike u kući, a do sad mu se sudilo 5 puta
Kurir 27.02.2023
Policija u Smederevu uhapsila je N. R. (31) iz Osipaonice kod Smedereva zbog sumnje da je u njegovoj kući pronađena droga. Ovim povodom oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu: - Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je u saradnji sa PU… »
"Pet do deset džointa mi treba dnevno": Mladić (31) uhapšen zbog 130 grama marihuane, pa šokirao izjavom u Tužilaštvu
Blic 27.02.2023
Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je u saradnji sa PU Smederevo, uhapsilo N.R.(31) iz Osipaonice kod Smedereva zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga, jer je u njegovoj kući pronađeno preko 130 grama marihuane… »
Vesti dana »
Reči majke mladića iz diskoteke užasa odzvanjaju: "Ne znam da li mi je sin u bolnici ili mrtvačnici" (video)
Dnevnik pre 24 minutajoš 61 povezana
Kako Vučić manipuliše najstarijim građanima: Povećanja nisu "istorijska", rast cena poništiće rast penzija
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
Studenti u Nišu obeležili 14 meseci od novosadske tragedije
Medijska kutija pre 4 satijoš 31 povezana
"Užasno je, mrtvi su" Svedoci otkrivaju potresne detalje velike tragedije u Švajcarskoj: Slavili su Novu godinu, u sekundi se sve pretvorilo u pakao (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 90 povezanih
Obradović pred Efes: Nisu u lakoj situaciji, ali imaju ogroman kvalitet na svim pozicijama
RTS pre 3 satajoš 28 povezanih