Povezane vesti
Producentkinja filma „Senka Karavađa”: Svi smo mi po malo Karavađo
Politika 27.02.2023
Film „Senka Karavađa” u režiji Mikela Plašida večeras će biti premijerno prikazan na 51. Festu u Sinepleks Galeriji. Radnja filma događa se 1610. godine u Italiji, Karavađo je jedan od najbriljantnijih slikara svog vremena, ali i buntovnik… »
Predstavljena Senka Karavađa: Raskošna produkcija o briljantnom umetniku baroka
N1 Info 27.02.2023
“Senka Karavađa”, je biografski film o začetniku baroknog slikarstva sa elementima trilera, u režiji Mikela Plaćida i sa Rikardom Skamarćom, Izabel Iper I Luj Garela u glavnim ulogama, rečeno je na konferenciji za novinare u okviru 51. FEST-a… »
„Svi smo mi pomalo Karavađo“: Film o čuvenom kontroverznom umetniku večeras na Festu
Nova 27.02.2023
Italija 1610. godine. Karavađo je jedan od najbriljantnijih slikara svog vremena, ali i buntovnik protiv odluka crkve. Pošto je obavešten da u radu prikazuje prostitutke, lopove i skitnice, papa Pavle V naređuje vatikanskoj tajnoj službi da sprovede… »
"Senka Karavađa" na festu: Zbog prostitutki, lopova i skitnica kao modela za slike, Vatikan sprovodi istragu o slavnom…
Blic 27.02.2023
“Senka Karavađa”, je biografski film o začetniku baroknog slikarstva sa elementima trilera, u režiji Mikela Plaćida i sa Rikardom Skamarćom, Izabel Iper i Luj Garela u glavnim ulogama, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u okviru… »
Vesti dana »
Rajaković ''uhapsio'' Bogdana, dobre igre i pobede Jovića i Micića
Sportske.net pre 52 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 59 minutajoš 9 povezanih
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 4 satijoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 29 minutajoš 6 povezanih
Trampov izaslanik Grenel o protestima u Srbiji: Ako vam se ne sviđa lider, ne pribegavajte nasilju
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane