Повезане вести

"Пришла сам му и рекла да ми се свиђа": Ивана Николић проговорила о љубавном животу, признала како је смувала спортисту

"Пришла сам му и рекла да ми се свиђа": Ивана Николић проговорила о љубавном животу, признала како је смувала спортисту

Блиц 27.02.2023
Певачица Ивана Николић плени изгледом, а сада је признала да јој мушкарци уоште не прилазе. Некадашња чланица групе " Хуррицане" је истакла да се не плаши да узме ствар у своје руке, па тако некада приђе мушкарцу који јој се… »
"Не знам шта је проблем са мушкарцима?!" Бивша "Ураганка" проговорила о љубавним јадима

"Не знам шта је проблем са мушкарцима?!" Бивша "Ураганка" проговорила о љубавним јадима

Вечерње новости 27.02.2023
ПЕВАЧИЦА Ивана Николић, бивша чланица групе "Хуриццане" након распада групе покренула је соло каријеру, а сада је проговорила о емотивном животу о којем се много пута спекулисало. Јавности је познато да су Сања Вучић и Ксенија… »
"Немам проблем да смувам дечка" Бивша Ураганка проговорила о љубавном животу, па открила који певач јој је добар фрајер

"Немам проблем да смувам дечка" Бивша Ураганка проговорила о љубавном животу, па открила који певач јој је добар фрајер

Курир 27.02.2023
Певачица Ивана Николић, бивша чланица групе "Хуррицане" након распада групе кренула је у соло воде, а сада је проговорила о емотивном животу о којем се много пута спекулисало. Певачица је истакла да није стидљива и да нема… »
Разбија како изгледа, а нико јој не прилази: Ивана признала - "Сама сам пришла једном спортисти и смувала га"

Разбија како изгледа, а нико јој не прилази: Ивана признала - "Сама сам пришла једном спортисти и смувала га"

Мондо 27.02.2023
Ивана Николић, некадашња чланица састава Хуррицане открила да не пристаје на удварање на друштвеним мрежама, али да је једном сама пришла момку који јој се допао. Ивана Николић, некадашња чланица састава Хуррицане открила да… »

Вести дана »