Povezane vesti
On to priča da opere dušu, neće ga oprati Dunav i sava! Potresne reči Goksijeve supruge - Gledao me u oči i lagao!
Mondo 27.02.2023
Žena Gorana Veličkovića Goksija teško prati suđenje klanu Belivuk jer je loše fizički i psihički. Žena Gorana Veličkovića Goksija teško prati suđenje klanu Belivuk jer je loše fizički i psihički. Na prošlonedeljnom suđenju klanu Belivuk… »
Bolne reči žene ubijenog Goksija kog je brutalno masakrirao klan Belivuk: „Pitala sam ga za Gorana, a on me gledao u oči i…
Nova 27.02.2023
Jelena Veličković (36), supruga ubijenog Gorana Veličkovića Goksija, vođe Partizanove navijačke grupe "Jang bojs", o čijoj likvidaciji je na prošlonedeljnom suđenju klanu Belivuk detaljno govorio okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin, za Nova.rs… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Građani uzvikivali „Ubice“ pored sedišta SNS i ostavljali „krvave“ otiske po Bulevaru oslobođenja, Gradska čistoća pere ulice
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 19 minutajoš 42 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 3 satajoš 22 povezane