Povezane vesti

"Brine me što on ćuti, to Nije dobro" Ana strepi zbog Zvezdana, njena kuma zna najveću tajnu koju će otkriti o Slavniću

"Brine me što on ćuti, to Nije dobro" Ana strepi zbog Zvezdana, njena kuma zna najveću tajnu koju će otkriti o Slavniću

Kurir 28.02.2023
Ana Ćurčić danima iznosi detalje iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, a nakon što je otkrila da ju je tukao, priznala je da to nije ono najgore što ima da otkrije o bivšem partneru. Ipak, sada je priznala Zorici Marković da se plaši njegove smirenosti. -… »
"Želim četvoricu iz obezbeđenja jer će da se zaleti na mene": Ana Ćurčić sprema haos u "Zadruzi", plaši se Zvezdanove reakcije…

"Želim četvoricu iz obezbeđenja jer će da se zaleti na mene": Ana Ćurčić sprema haos u "Zadruzi", plaši se Zvezdanove reakcije…

Blic 27.02.2023
Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić danima iznosi jezive detalje iz njihovog odnosa. Ona je ispričala kako ju je Slavnić matretirao psihički i fizički, a mnogi zadrugari pružili su joj podršku, ali i zamerili su joj zašto ga ne raskrinka do… »
"Brinem za decu, sin ne zna da me je zlostavljao": Ana Ćurčić jecala dok je pričala o nasledniku, spomenula i Zvezdanovu…

"Brinem za decu, sin ne zna da me je zlostavljao": Ana Ćurčić jecala dok je pričala o nasledniku, spomenula i Zvezdanovu…

Blic 27.02.2023
Zadrugarka Ana Ćurčić, svakodnemno šokira javnost detaljima iz braka sa Zvezdanom Slavnićem, a sada je otkrila da se brine kako će njen sin reagovati na ova saznanja, jer do sada nije znao za zlostavljanje koje je pretrpela. - Četiri godine zatvora su mi… »

Vesti dana »

Vremeplov: Rođen Paja Patak

Vremeplov: Rođen Paja Patak

RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Srednji kurs dinara za evro u utorak 117,3910 dinara

Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana
Amerika priprema obračun sa Kinom

Amerika priprema obračun sa Kinom

Velike priče pre 10 minuta
Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?

Ko je pravi „Čarobnjak iz Kremlja“?