Повезане вести

"Брине ме што он ћути, то Није добро" Ана стрепи због Звездана, њена кума зна највећу тајну коју ће открити о Славнићу

"Брине ме што он ћути, то Није добро" Ана стрепи због Звездана, њена кума зна највећу тајну коју ће открити о Славнићу

Курир 28.02.2023
Ана Ћурчић данима износи детаље из односа са Звезданом Славнићем, а након што је открила да ју је тукао, признала је да то није оно најгоре што има да открије о бившем партнеру. Ипак, сада је признала Зорици Марковић да се плаши… »
"Желим четворицу из обезбеђења јер ће да се залети на мене": Ана Ћурчић спрема хаос у "Задрузи", плаши се Звезданове реакције…

"Желим четворицу из обезбеђења јер ће да се залети на мене": Ана Ћурчић спрема хаос у "Задрузи", плаши се Звезданове реакције…

Блиц 27.02.2023
Бивша супруга Звездана Славнића, Ана Ћурчић данима износи језиве детаље из њиховог односа. Она је испричала како ју је Славнић матретирао психички и физички, а многи задругари пружили су јој подршку, али и замерили су јој зашто… »
"Бринем за децу, син не зна да ме је злостављао": Ана Ћурчић јецала док је причала о наследнику, споменула и Звезданову…

"Бринем за децу, син не зна да ме је злостављао": Ана Ћурчић јецала док је причала о наследнику, споменула и Звезданову…

Блиц 27.02.2023
Задругарка Ана Ћурчић, свакоднемно шокира јавност детаљима из брака са Звезданом Славнићем, а сада је открила да се брине како ће њен син реаговати на ова сазнања, јер до сада није знао за злостављање које је претрпела. -… »

Вести дана »