Povezane vesti
"Brine me što on ćuti, to Nije dobro" Ana strepi zbog Zvezdana, njena kuma zna najveću tajnu koju će otkriti o Slavniću
Kurir 28.02.2023
Ana Ćurčić danima iznosi detalje iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, a nakon što je otkrila da ju je tukao, priznala je da to nije ono najgore što ima da otkrije o bivšem partneru. Ipak, sada je priznala Zorici Marković da se plaši njegove smirenosti. -… »
"Želim četvoricu iz obezbeđenja jer će da se zaleti na mene": Ana Ćurčić sprema haos u "Zadruzi", plaši se Zvezdanove reakcije…
Blic 27.02.2023
Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić danima iznosi jezive detalje iz njihovog odnosa. Ona je ispričala kako ju je Slavnić matretirao psihički i fizički, a mnogi zadrugari pružili su joj podršku, ali i zamerili su joj zašto ga ne raskrinka do… »
"Brinem za decu, sin ne zna da me je zlostavljao": Ana Ćurčić jecala dok je pričala o nasledniku, spomenula i Zvezdanovu…
Blic 27.02.2023
Zadrugarka Ana Ćurčić, svakodnemno šokira javnost detaljima iz braka sa Zvezdanom Slavnićem, a sada je otkrila da se brine kako će njen sin reagovati na ova saznanja, jer do sada nije znao za zlostavljanje koje je pretrpela. - Četiri godine zatvora su mi… »
Vesti dana »

(BLOG) Ponovo napeto u centru Beograda: Policija naredila građanima da se povuku, kontejneri na ulici
N1 Info pre 0 minutajoš 134 povezane

Veliki broj Leskovčana na večerašnjem protestu – ispred gradske kuće skandiraju: Mesko odlazi!
Rešetka pre 35 minutajoš 54 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 27 povezanih

Šta otkriva govor tela? Susret Trampa i Putina ostavio jak utisak, detalj u ponašanju ruskog lidera zapao za oko medija
Euronews pre 10 minutajoš 43 povezane

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 35 minutajoš 39 povezanih