Повезане вести

Познат састав Дуљајевог стручног штаба

Познат састав Дуљајевог стручног штаба

Спортски журнал 28.02.2023
Некадашњи везиста води тим против вечитог ривала. Гордан Петрић, доскорашњи тренер Партизана, повукао се са клупе црно-белих после ремија са крагујевачким Радничким. На место шефа струке Парног ваљка постављен је Игор Дуљај… »
Ново саопштење из Хумске: Циљ стабилизација игре и резултата!

Ново саопштење из Хумске: Циљ стабилизација игре и резултата!

Хот спорт 28.02.2023
Челници вицешампиона Србије имају поверења у новог шефа стручног штаба Након јучерашњег неуспеха против Радничког из Крагујевца, „црно-бели“ су сменили доскорашњег тренера, Гордана Петрића. Као што је већ познато, његов… »
Дуљај је већ водио Партизан, и то на тешком европском гостовању

Дуљај је већ водио Партизан, и то на тешком европском гостовању

Спортске.нет 28.02.2023
Партизан је јуче именовао новог шефа струке, то је Игор Дуљај, наш некадашњи репрезентативац и досадашњи тренер Телеоптика. Он је данас обавио и први тренинг са екипом црно-белих, а деби није могао да буде тежи - против водеће… »
Дуљај: Црвена звезда је лидер на табели и нема ко да јој прети (видео)

Дуљај: Црвена звезда је лидер на табели и нема ко да јој прети (видео)

Спортски журнал 28.02.2023
Први интервју новог шефа струке Партизана. Партизан је после Илије Столице и Гордана Петрића добио и трећег тренера у текућој, веома турбулентној сезони. Навијачи црно-белих су имали разлога за радост због добрих резултата у… »
Краљ: Шок терапија за позитиван резултат у дербију

Краљ: Шок терапија за позитиван резултат у дербију

Спорт клуб 28.02.2023
Подели : Спортски директор клуба Партизана Ивица Краљ изјавио је да верује да промена тренера може да донесе позитиван резултат за вицешампиона Србије. Нови тренер Партизана је Игор Дуљај, који је преузео клуб из Хумске, пошто… »
Ивица Краљ пред дерби: Уверен сам да шок-терапија може да донесе позитиван резултат

Ивица Краљ пред дерби: Уверен сам да шок-терапија може да донесе позитиван резултат

Вечерње новости 28.02.2023
Спортски директор Партизана Ивица Краљ причао је о предстојећем дербију, новом тренеру црно-белих, као и Гордану Петрићу. Фото: Тањуг Игор Дуљај је нови тренер Партизана. - Када сте део Партизана, то носи много лепих… »
Ивица Краљ потпуно јасан: „Очекујемо реакцију играча на све ово!“ (видео) (фото)

Ивица Краљ потпуно јасан: „Очекујемо реакцију играча на све ово!“ (видео) (фото)

Хот спорт 28.02.2023
Била је потребна шок терапија! Након још једног великог кикса у домаћем шампионату и ремија са Радничким 1923 (1:1), Гордан Петрић је одлучио да се аутоматски повуче са места шефа струке Партизана, да не чека договорени термин… »
Краљ смислио план, екипа да се припрема за лето...

Краљ смислио план, екипа да се припрема за лето...

Спортске.нет 28.02.2023
Партизан је променио тренера. Гордан Петрић је отишао услед здравствених проблема, наследио га је Игор Дуљај, а своје мишљење је рекао и Ивица Краљ. "Кад сте део Партизана, то носи много лепих тренутака, али има и оних других… »
Краљ поставио Дуљаја на врелу клупу Партизана, па се први пут огласио: Ово је шок терапија, може да успе против Звезде

Краљ поставио Дуљаја на врелу клупу Партизана, па се први пут огласио: Ово је шок терапија, може да успе против Звезде

Мондо 28.02.2023
Ивица Краљ се огласио први пут од доласка Игора Дуљаја на клупу Партизана, Ивица Краљ се огласио први пут од доласка Игора Дуљаја на клупу Партизана, Гордан Петрић је отишао, Игор Дуљај је нови тренер Партизана, а спортски… »
"Пекаров мали тренер Партизана": Игор Дуљај о доласку на клупу вољеног тима

"Пекаров мали тренер Партизана": Игор Дуљај о доласку на клупу вољеног тима

Вечерње новости 28.02.2023
ИГОР Дуљај, нови тренер Партизана, не крије срећу због доласка на клупу вицешампиона Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Бивши фудбалер црно-белих, па и члан стручног штаба је открио где га је затекао позив Партизана. - Био сам у… »
Дуљај најавио, са младима по друго место!

Дуљај најавио, са младима по друго место!

Спортске.нет 28.02.2023
Игор Дуљај је нови шеф струке ФК Партизан. Наследиће Гордана Петрића који је најавио оставку, десила се и раније него што је то очекивано, па сада Дуљај преузима тим пар дана пред "вечити дерби". Шта је радио тог дана када је… »
Игор Дуљај први пут као тренер Партизана: „Био сам на кафи када је уследио позив!“ (фото) (видео)

Игор Дуљај први пут као тренер Партизана: „Био сам на кафи када је уследио позив!“ (фото) (видео)

Хот спорт 28.02.2023
Отворено о свему! Након јучерашњег новог кикса Партизана против Радничког 1923, Гордан Петрић одлучио је да се одмах повуче са места шефа струке црно-белих. На његово место стигао је Игор Дуљај, некадашњи фудбалер Парног… »
Игор Дуљај: Очекујем ред и дисциплину

Игор Дуљај: Очекујем ред и дисциплину

Еуроневс 28.02.2023
Именован је Игор Дуљај јуче на место тренера првог тима Партизана, а први тренинг ће обавити у току данашњег дана. Пре него што заједно са грачима изађе на терен спортског центра "Телеоптик" досадашњи тренер "оптичара" је у… »
Дуљај: Искрено, у овом тренутку не може много тога да се уради

Дуљај: Искрено, у овом тренутку не може много тога да се уради

Н1 Инфо 28.02.2023
Нови тренер Партизана Игор Дуљај изјавио је да ће учинити све што је у његовој моћи да направи помак у игри "црно-белих", али је додао да у овом тренутку нема ко да прети лидеру Суперлиге Србије Црвеној звезди. Дуљај је… »
Дуљај: Искрено, сада не може много тога да се уради

Дуљај: Искрено, сада не може много тога да се уради

Спорт клуб 28.02.2023
Подели : Нови тренер Партизана Игор Дуљај изјавио је да ће учинити све што је у његовој моћи да направи помак у игри "црно-белих", али је додао да у овом тренутку нема ко да прети лидеру Суперлиге Србије Црвеној звезди. Дуљај… »
Шта бих донео из шахтјора у Партизан? Власника! Прво обраћање Игора Дуљаја: Имам осећај као оне деведесете...

Шта бих донео из шахтјора у Партизан? Власника! Прво обраћање Игора Дуљаја: Имам осећај као оне деведесете...

Мондо 28.02.2023
Игор Дуљај се обратио по доласку у Партизан и поручио да има исти осећај као када је као млади фудбалер дошао у Хумску. Игор Дуљај се обратио по доласку у Партизан и поручио да има исти осећај као када је као млади фудбалер… »
Српски ел шарави у шоку што га Партизан није довео: "Нудили 500.000, а сад кад сам слободан као птица на грани - ништа!"

Српски ел шарави у шоку што га Партизан није довео: "Нудили 500.000, а сад кад сам слободан као птица на грани - ништа!"

Мондо 28.02.2023
Брзоноги фудбалер Дејан Дражић очекивао је да ће ове зиме постати члан Партизана. То се није десило и отишао је код "дављеника" у Сурдулицу. Брзоноги фудбалер Дејан Дражић очекивао је да ће ове зиме постати члан Партизана. То се… »
Петрић отишао, Игор Дуљај нови тренер Партизана

Петрић отишао, Игор Дуљај нови тренер Партизана

Данас 27.02.2023
После данашње утакмице у којој је партизан играо нерешено са Радничким 1923 (1:1) у Хумској, Гордан Петрић је поднео оставку, а његово место заузео је Игор Дуљај. Гордан Петрић је завршио свој други мандат у Партизану. Иако је… »

Вести дана »