Повезане вести
Живела сам 25 година у тензији, имам трауме од брата: Ана Николић први пут отворено признала - "Нисам више за то"
Мондо 28.02.2023
Ана Николић је већ дуго на естради, а многи сматрају да више "није она стара", па је открила шта ју је променило током живота и посла. Ана Николић је већ дуго на естради, а многи сматрају да више "није она стара", па је открила… »
Ана Николић отворила душу: Имам трауме од брата, долазио ми је на врата, лупао…
Свет & Скандал 28.02.2023
Трауме Ане Николић настале су због брата Марка Певачица Ана Николић гостовала је у емисији код Снежане Дакић и том приликом открила да има трауме од брата Марка, који јој је дугогодишњи менаџер, јер је увек инсистирао на… »
"Имам трауме од брата, 25 година сам живела у тензији": Ана Николић проговорила о породичним фрустрацијама: "Кад ми закуца на…
Блиц 28.02.2023
Певачица Ана Николић гостујући у емсији популарне водитељке Снежане Дакић открила је да су јој остале трауме због њеног брата који је инсистирао на војничкој дисциплини. На питање Дакићеве да ли има осећај да је безобзирна… »
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Телеграф пре 31 минутајош 21 повезана
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 41 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 56 минутајош 30 повезаних
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 46 минутајош 14 повезаних