Povezane vesti
Brajanu opet odloženo suđenje, oglasila se majka Ane Volš: Ima tračak nade, ali jedno je muči: "Ne znam gde su unuci"
Mondo 28.02.2023
Majka Ane Volš i dalje ne veruje da je Brajan Volš kriv za nestanak njene ćerke Ane, a nije ni u kontaktu sa unucima. Majka Ane Volš i dalje ne veruje da je Brajan Volš kriv za nestanak njene ćerke Ane, a nije ni u kontaktu sa unucima. Majka Ane… »
"Postoji tračak nade da je živa": Majka Ane Volš za "Blic" dva meseca po nestanku ćerke: "Ne znam gde su njena deca, nemam…
Blic 28.02.2023
- Imam mali tračak nade da je moja Ana još uvek živa. Nemam nikakav kontakt sa svojim unucima, ne znam gde su Anina deca - drhtavim glasom za "Blic" Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug… »
Vesti dana »
Novak Đoković podržao želju mladih za boljom budućnošću, proteste i zahteve studenata nije spomenuo
Beta pre 1 satjoš 4 povezane
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 3 satajoš 1 povezana