Povezane vesti

Mihajlović: Svaki član SNS da se izjasni o planu Evrope za Kosovo - ja sam za

Mihajlović: Svaki član SNS da se izjasni o planu Evrope za Kosovo - ja sam za

Radio 021 28.02.2023
Bivša ministarka energetike Zorana Mihajlović objavila je na društvenim mrežama tekstama u vezi sa Kosovom i Metohijom, poručujući da bi o evropskom planu trebalo da se izjasni svaki član SNS. Kako je navela, nema političara koji dolazeći na… »
Zorana Mihajlović: Vreme je odluka. Da li ste „Za“ ili ste „Protiv“?

Zorana Mihajlović: Vreme je odluka. Da li ste „Za“ ili ste „Protiv“?

Danas 28.02.2023
Bivša ministarka iz redova naprednjaka Zorana Mihajlović pozvala je sve političare i javne ličnosti da pokažu odgovornost u pogledu evropskog predloga sporazuma za pitanje Kosova, a pre svih stranku čija je članica – Srpsku naprednu stranku, jer… »
Zorana Mihajlović: Srbija treba da prihvati i sprovede plan EU i SAD o Kosovu

Beta 28.02.2023
Bivša potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da Beograd treba da "prihvati i sprovede" sporazum EU o normalizaciji odnosa sa Kosovom, i da o njemu treba da se izjasne svi iz Srpske napredne stranke, koalicioni parteri, javne… »

Radio sto plus 28.02.2023
Ona je u objavi na Instagramu ocenila da predloženi plan “ne znači izdaju” kako po njenim rečima, pojedini predstavnici opozicije ali i vlasti žele da ga predstave, “igrajući se izbledelim istorijskim osećanjima građana”. Dodala je da o… »
Mihajlović: Prihvatanje evropskog plana ne znači ni izdaju ni priznanje Kosova

Novi magazin 28.02.2023
Bivša ministarka Zorana Mihajlović pozvala je sve političare i javne ličnosti da pokažu odgovornost u pogledu evropskog predloga sporazuma za pitanje Kosova, a pre svih stranku čija je članica, Srpsku naprednu stranku, jer je to "pošteno… »

N1 Info 28.02.2023
Bivša ministarka Zorana Mihajlović pozvala je sve političare i javne ličnosti da pokažu odgovornost u pogledu evropskog predloga sporazuma za pitanje Kosova, a pre svih stranku čija je članica, Srpsku naprednu stranku, jer je to "pošteno… »

Vesti dana »