Повезане вести

Аутомобилом убио дечака на тротинету: Језива несрећа у Црној Гори, подигнута оптужница против возача

Аутомобилом убио дечака на тротинету: Језива несрећа у Црној Гори, подигнута оптужница против возача

Блиц 28.02.2023
Виши суд у Подгорици потврдио је оптужницу коју је Више државно тужилаштво у Подгорици подигло против Ђ.С, због кривичног дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја. У оптужници се наводи да је окривљени аутомобилом… »
Возачу: ГПС-а који је усмртио деспота (4) смањена казна Родитељи очајни: Кажу нам која је разлика, вашег детета нема па нема…

Возачу: ГПС-а који је усмртио деспота (4) смањена казна Родитељи очајни: Кажу нам која је разлика, вашег детета нема па нема…

Блиц 28.02.2023
Возачу аутобуса у Београду, који је осуђен за саобраћајну несрећу у којој је погинуо дечак Деспот Мрђић (4), смањена је казна затвора са четири на две и по године. Родитељи дечака поручују да је одлука суда срамна и да су… »
"Блиц" открива: Због чега возачу који је пијан колима убио мајку осморо деце није одређен притвор, суд тврди: "у тренутку када…

"Блиц" открива: Због чега возачу који је пијан колима убио мајку осморо деце није одређен притвор, суд тврди: "у тренутку када…

Блиц 28.02.2023
Возачу Вујадину Д., који је покосио мајку осморо деце Светлану Ковачевић која је убрзо подлегла повредама, је одбијен притвор и он се налази на слободи. Како "Блиц" сазнаје притвор му је одбијен јер је Вујадин неосуђиван и у… »
Ово је возач који је у Сурчину убио мајку осморо деце: Вујадин возио пијан, па се сада брани са слободе

Ово је возач који је у Сурчину убио мајку осморо деце: Вујадин возио пијан, па се сада брани са слободе

Блиц 28.02.2023
Возач Вујадин Д., у петак увече у Сурчину у Виноградској улици је покосио супружнике Светлану Ковачевић и Николу Јокића, а несрећна жена је убрзо подлегла повредама и преминула у болници. Њему је одбијен притвор и он се налази… »
Ово је Вујадин који је пијан усмртио џипом мајку 8 деце у Сурчину: После трагедије пуштен на "слободу"

Ово је Вујадин који је пијан усмртио џипом мајку 8 деце у Сурчину: После трагедије пуштен на "слободу"

Телеграф 28.02.2023
Светлани је, иначе, извађена слезина, имала је повреде карлице, главе и ногу. Вујадин Д. (49) осумњичен да је у Сурчину усмртио Светлану К. (54), а њеног супруга Николу М. (57) тешко повредио, како је саопштено из Трећег… »
Ово је возач који је прегазио родитеље осморо деце: Био у алкохолисаном стању! Мајка преминула у болници после 3 дана борбе…

Ово је возач који је прегазио родитеље осморо деце: Био у алкохолисаном стању! Мајка преминула у болници после 3 дана борбе…

Курир 28.02.2023
Возач црвеног џипа В.Д. (49) у петак је у поподневним часовима у Виноградској улици у Сурчину својим возилом налетео на пешаке, иначе супружнике, Светлану К. (54) и Николу Ђ. (58). Том приликом Никола је задобио тешке телесне… »
Био ми је рођендан тог дана, а видео сам моју Цецу крваву: Исповест супруга мајке осморо деце коју је пијани возач убио у…

Био ми је рођендан тог дана, а видео сам моју Цецу крваву: Исповест супруга мајке осморо деце коју је пијани возач убио у…

Курир 28.02.2023
"Осетио сам снажан ударац, а кад сам се пробудио видео сам моју Цецу како непомично лежи метар од мене, целу крваву, али нисам могао да се померим да јој помогнем" Овим речима Никола Ђокић (58) започиње своју потресну исповест… »
Пијан БМВ-ом покосио девојку на пешачком, свађао се, па добио јединствену казну: Снимак са лица места је језив

Пијан БМВ-ом покосио девојку на пешачком, свађао се, па добио јединствену казну: Снимак са лица места је језив

Телеграф 28.02.2023
Осумњичени је управљао возилом у стању тешке алкохолисаности, са 1,76 промила алкохола у крви. Б. М. (40) који је у Главној улици у Земуну на пешачком прелазу пијан покосио девојку и оставио је да непомично лежи, а за то време… »
Откривамо шта се дешава са Вујадином који је пијан џипом усмртио мајку 8 деце у Сурчину

Откривамо шта се дешава са Вујадином који је пијан џипом усмртио мајку 8 деце у Сурчину

Телеграф 28.02.2023
Светлани је извађена слезина, имала је повреде карлице, главе и ногу. Вујадин Д. (49) осумњичен да је у Сурчину усмртио Светлану К. (54), а њеног супруга Николу М. (57) тешко повредио, како је саопштено из Трећег основног… »
“Последњи пут сам је видео непомичну, у локви крви” Потресна исповест супруга мајке осморо деце коју је пијани возач убио у…

“Последњи пут сам је видео непомичну, у локви крви” Потресна исповест супруга мајке осморо деце коју је пијани возач убио у…

Блиц 28.02.2023
“Убио ми је жену, нема више моје Цеце. Осморо деце је остало без мајке, наша најмлађа ћерка има 14 година. Манијак је убио, а сада шета међу нама на слободи.”. Овако за “Блиц” са очима пуних суза започиње своју потресну исповест… »

Вести дана »