Povezane vesti
Muž mi plaća 142.000 evra mesečno da kuvam i čistim! Odustala od medicine da bi bila domaćica - "Nikad ništa ne plaćam"
Mondo 28.02.2023
Linda Andrade se udala za biznismena Rikija iz Dubaija koji je plaća da bude domaćica. Linda Andrade se udala za biznismena Rikija iz Dubaija koji je plaća da bude domaćica. Ponosna domaćica Linda Andrade (23) veruje da je srećnija od mnogih žena u… »
Odustala sam od medicine da bih bila domaćica u Dubaiju: Ni račune ne znam da platim, žene koje jure karijeru su gubitnice
Kurir 28.02.2023
Ponosna domaćica Linda Andrade (23) sigurna je da je mnogo srećnija nego žene koje imaju karijere jer nikada u životu nije platila račun. Naime, influenserka iz Dubaija udata je za bogatog preduzetnika iz Ujedinjenih Emirata, pa joj je lako da ne radi… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 42 minutajoš 57 povezanih

Maskirani ljudi i policija upali u Univerzitet u Novom Pazaru
BBC News pre 32 minutajoš 25 povezanih

Bajatović: Odlaganje američkih sankcija omogućava NIS-u da preživi
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih