Повезане вести

Као поштару у Немачкој плата ми 1.400€ а стан ме изађе око 900, па ти види! Српски гастарбајтери земљацима открили сурову…

Као поштару у Немачкој плата ми 1.400€ а стан ме изађе око 900, па ти види! Српски гастарбајтери земљацима открили сурову…

Курир 28.02.2023
БЕОГРАД - Људи из Србије који су на мрежама преплављени свакаквим огласима за рад у иностранству питају се какве су заправо плате тамо у белом свету и да ли су услови за живот заиста толико бољи него овде. О томе се недавно… »
Ове занатлије могу да зараде и више од 7.000 евра месечно

Ове занатлије могу да зараде и више од 7.000 евра месечно

Каматица 28.02.2023
Једна група занатлија је посебно тражена, а реч је о заваривачима. Њихова зарада достиже и до неколико хиљада евра на месечном нивоу, али упркос сигурном послу и доброј заради, мали број младих људи се одлучује на овакав… »
Срби открили колике су заиста плате у иностранству: Поштар у Немачкој ради за 1.400 евра, али…

Срби открили колике су заиста плате у иностранству: Поштар у Немачкој ради за 1.400 евра, али…

Нова 28.02.2023
Колике су плате тамо преко, а колико треба дати за рачуне и кирију? Из Србије већ деценијама одлази више десетина хиљада људи годишње у жељи да у иностранству, посебно на Западу, нађу бољи живот. Од оних који остану многи се… »
Ови мајстори зараде као лекар специјалиста и програмер заједно! Једна ствар одбија раднике, посла превише, мајстора нема

Ови мајстори зараде као лекар специјалиста и програмер заједно! Једна ствар одбија раднике, посла превише, мајстора нема

Мондо 28.02.2023
Заваривачи у Србији могу да зараде као лекар специјалиста и програмер заједно, њихова плата иде чак и до 7.000 евра! Заваривачи у Србији могу да зараде као лекар специјалиста и програмер заједно, њихова плата иде чак и до 7.000… »
„Плата 7.000 евра? Нећу!“ Ови мајстори месечно могу да зараде више од лекара и програмера заједно, али посао нико не жели да…

„Плата 7.000 евра? Нећу!“ Ови мајстори месечно могу да зараде више од лекара и програмера заједно, али посао нико не жели да…

Нова 28.02.2023
Плата лекара специјалиста у Србији износи 1.072 евра, док је просечна плата програмера око 2.500 евра. Међутим, они који се баве неким дефицитарним занимањем, а то су углавном занатлије, могу да зараде и много више од тога… »

Вести дана »