Povezane vesti
Nestala Ljiljana iz Braničeva, porodica moli za pomoć: "Ništa nije ukazivalo da se tog dana neće vratiti kući"
Telegraf 28.02.2023
Naime, Ljiljani Gajić se gubi svaki trag 26. februara kada je izašla u šetnju. Ljiljana Gajić (54) nestala je 26. februara u mestu Braničevo kod Golupca, a kako kaže njena ćerka za Telegraf.rs, tog dana ništa nije ukazivalo na to da se neće… »
Poslednji put kad smo se čule, sve je bilo normalno: Sestra nestale Ljiljane moli za pomoć
Kurir 28.02.2023
Ljiljana (54) nestala je 26. februara u mestu Braničevo kod Golupca, a njena sestra je rekla da su se čule tog dana. - Tog dana je mene zvala njena ćerka i pitala me kada sam se poslednji put čula sa sestrom - priča Slađana, Ljiljanina sestra. Prema… »
"Od dokumenata ništa nije ponela, telefoni su još u kući": Sestra nestale Ljiljane moli za pomoć:"Poslednji put smo se…
Blic 28.02.2023
- Tog dana je mene zvala njena ćerka i pitala me kada sam se poslednji put čula sa sestrom - priča za "Blic" Slađana, sestra Ljiljane Gajić iz Braničeva koja je nestala 26.februara oko podneva. Prema rečima Slađane, poslednji put su se čule u… »
Ljiljana pre 2 dana pošla u šetnju i ko da je u zemlju propala: Ovako obučena je izašla iz kuće a ćerki je ovo…
Kurir 28.02.2023
BEOGRAD/BRANIČEVO - Ljiljana (54) nestala je 26. februara u mestu Braničevo kod Golupca, a kako kaže njena ćerka, tog dana ništa nije ukazivalo na to da se neće vratiti iz šetnje. Naime, Ljiljani Gajić se gubi svaki trag 26. ferberuara kada je… »
Nestala ljiljana iz braničeva: Pre dva dana otišla u šetnju iz koje se nije vratila, porodica moli za pomoć
Blic 28.02.2023
Ljiljana Gajić (54) nestala je 26. februara u mestu Braničevo kod Golupca, a kako kaže njena ćerka, tog dana ništa nije ukazivalo na to da se neće vratiti iz šetnje. Naime, Ljiljani Gajić se gubi svaki trag 26. ferberuara kada je izašla u… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp će imenovati Čarlsa Kušnera, oca svog zeta, za ambasadora u Francuskoj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana