Повезане вести

Нестала Љиљана из Браничева, породица моли за помоћ: "Ништа није указивало да се тог дана неће вратити кући"

Нестала Љиљана из Браничева, породица моли за помоћ: "Ништа није указивало да се тог дана неће вратити кући"

Телеграф 28.02.2023
Наиме, Љиљани Гајић се губи сваки траг 26. фебруара када је изашла у шетњу. Љиљана Гајић (54) нестала је 26. фебруара у месту Браничево код Голупца, а како каже њена ћерка за Телеграф.рс, тог дана ништа није указивало на то… »
"Од докумената ништа није понела, телефони су још у кући": Сестра нестале Љиљане моли за помоћ:"Последњи пут смо се чуле у…

"Од докумената ништа није понела, телефони су још у кући": Сестра нестале Љиљане моли за помоћ:"Последњи пут смо се чуле у…

Блиц 28.02.2023
- Тог дана је мене звала њена ћерка и питала ме када сам се последњи пут чула са сестром - прича за "Блиц" Слађана, сестра Љиљане Гајић из Браничева која је нестала 26.фебруара око поднева. Према речима Слађане, последњи пут… »
Нестала љиљана из браничева: Пре два дана отишла у шетњу из које се није вратила, породица моли за помоћ

Нестала љиљана из браничева: Пре два дана отишла у шетњу из које се није вратила, породица моли за помоћ

Блиц 28.02.2023
Љиљана Гајић (54) нестала је 26. фебруара у месту Браничево код Голупца, а како каже њена ћерка, тог дана ништа није указивало на то да се неће вратити из шетње. Наиме, Љиљани Гајић се губи сваки траг 26. ферберуара када је… »

Вести дана »