Povezane vesti
Telekom Srbija nagradio najbolje programere među srednjoškolcima
Nedeljnik 28.02.2023
Foto: Telekom Srbija Poznati pobednici 12. mts app konkursa Povodom 12. mts app konkursa koji organizuje Telekom Srbija, na onlajn prezentaciji predstavljena su kreativna rešenja talentovanih srednjoškolaca u vidu aplikacija za mobilne uređaje. Stručni… »
Poznati pobednici 12. mts app konkursa: Telekom Srbija nagradio najbolje programere među srednjoškolcima
Euronews 28.02.2023
Povodom 12. mts app konkursa koji organizuje Telekom Srbija, na onlajn prezentaciji predstavljena su kreativna rešenja talentovanih srednjoškolaca u vidu aplikacija za mobilne uređaje. Stručni žiri je kao najbolje proglasio aplikacije "Dođi na red", tima… »
Telekom Srbija nagradio najbolje programere među srednjoškolcima
RTV 28.02.2023
BEOGRAD - Povodom 12. mts app konkursa koji organizuje Telekom Srbija, na onlajn prezentaciji predstavljena su kreativna rešenja talentovanih srednjoškolaca u vidu aplikacija za mobilne uređaje. Stručni žiri kao najbolje proglasio je aplikacije Dođi na… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Danas pre 4 minutajoš 26 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 59 minutajoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 44 minutajoš 51 povezana
Putin: Spreman sam da pomognem u rešavanju rata na Bliskom istoku
Nova pre 49 minutajoš 48 povezanih