Povezane vesti
Užas u Austriji! Dečak iz Srbije pronađen kako luta sam: Roditelji skovali plan, a onda napravili grešku - Motiv novac
Mondo 28.02.2023
Roditelji su ostavili dečaka bez nadzora kako bi krali po prodavnicama. Roditelji su ostavili dečaka bez nadzora kako bi krali po prodavnicama. U subotu popodne, 25. februara, u tržnom centru u Pašingu u Austrijipronađen je dečak (8), nakon što su… »
Srpski dečak (8) lutao sam po tržnom centru u Beču: Otkrivena tužna pozadina, roditelji ostavili sina da bi krali po…
Blic 28.02.2023
Osmogodišnji dečak pronađen je u subotu popodne u tržnom centru u Pašingu u Austriji nakon što su ga roditelji, bračni par iz Srbije, ostavili samog kako bi krali odeću iz prodavnica. Pronalasku osmogodišnjeg deteta prethodila je akcija policija… »
Dečak iz Srbije (8) pronađen kako luta sam tržnim centrom u Austriji: Roditelji skovali užasan plan, ali napravili kobnu…
Kurir 28.02.2023
Osmogodišnji dečak pronađen je u subotu popodne u tržnom centru u Pašingu u Austriji nakon što su ga roditelji, bračni par iz Srbije, ostavili samog kako bi krali odeću iz prodavnica. Pronalasku osmogodišnjeg deteta prethodila je akcija policija… »
Vesti dana »
"Plavi zid" odlučujući za američke izbore: Ove zemlje biće ključne, ko tu pobedi, verovatno će biti novi predsednik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane