Povezane vesti
Glumcu Udu Kiru danas će na FEST-u biti dodeljen Beogradski pobednik
Danas 28.02.2023
Nemačkom glumcu Udu Kiru (Udo Kier) danas će biti dodeljen počasni Beogradski pobednik na Međunarodnom festivalu filma FEST, nakon čega će premijerno biti prikazan film „Moj komšija Adolf“. Taj film je deo selekcije FEST specijal. „Svaka… »
Poznati glumac samo priča o Oliveri Katarini: “Važno mi je da je vidim”
Nova 28.02.2023
Čuveni nemački glumac Udo Kir, promovisao je svoj novi film “Moj komšija Adolf”, čija će beogradska premijera biti održana danas u 17 časova na Festu. Kir će neposredno pred projekciju u Mts dvorani primiti nagradu Beogradski pobednik. Velikan… »
"Želim opet da vidim Oliveru Katarinu, znam da je prošlo mnogo godina..." slavni Udo Kir na 51. FEST-u
Blic 28.02.2023
Legendarni nemački i holivudski glumac Udo Kir došao je na 51. FEST da primi počasnog Beogradskog pobednika za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, koji će mu biti uručen danas u 17 u mts Dvorani. Nakon toga biće održana premijera njegovog filma… »
Udo Kir na FEST-u: Želim da sretnem ponovo Oliveru Katarinu
N1 Info 28.02.2023
Legendarni nemački i holivudski glumac Udo Kir došao je na 51. FEST da primi počasnog Beogradskog pobednika za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, koji će mu biti uručen danas u 17 u mts Dvorani. Nakon toga biće održana premijera njegovog filma… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 41 minutajoš 177 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 17 minutajoš 24 povezane
Nemci otkrili: Poznato koliko navijača Štutgarta dolazi u Beograd na meč protiv Zvezde u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 17 minutajoš 38 povezanih