Povezane vesti
Ja sam njega mamio na sastanak: Očuh devojčice iz Bihaća se dopisivao sa pedofilom i prijavio ga! Manijak slao eksplicitne…
Kurir 28.02.2023
Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona pre dva dana je podnesena prijava uz navode o pedofiliji protiv osobe koja je pokušala preko društvenih mreža doći do devojčice. Prema informacijama MUP USK 26. februara policija je dobila prijavu da… »
"Ja sam njega mamio na sastanak": Pedofil poslao poruku devojčici, a onda se u celu priču uključio njen očuh: Napisao sam mu…
Blic 28.02.2023
Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona pre dva dana je podnesena prijava uz navode o pedofiliji protiv osobe koja je pokušala preko društvenih mreža doći do devojčice. Prema informacijama MUP USK 26. februara policija je dobila prijavu da… »
Vesti dana »
Uleteo u suprotnu traku i izazvao žestok sudar! Strašna saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali kod Preljine: 3 osobe teško povređene, među njima i dečak
Kurir pre 32 minutajoš 42 povezane
Saša Ilić za RTS: Bilo je stvari koje igrači Partizana ne bi trebalo da rade
RTS pre 36 minutajoš 82 povezane
Nizak vodostaj Dunava otežava uvoz goriva, aktivirane operativne rezerve evrodizela
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 31 povezana
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 59 povezanih
Partizan krenuo da gazi u Evropi: Una ide kući sa četiri lopte u mreži
Mondo pre 22 minutajoš 84 povezane