Povezane vesti
Imala sam decu i muža, čujem njegov glas: Srpska influenserka šokirala na TikToku - "Sećam se svog prošlog života!"
Mondo 28.02.2023
Sara Damjanović, srpska influenserka poznatija pod imenom Sara TKD, snimila je video u kojem otkriva detalje iz prošlog života. Sara Damjanović, srpska influenserka poznatija pod imenom Sara TKD, snimila je video u kojem otkriva detalje iz prošlog života… »
Nisam luda, čujem glas bivšeg supruga I znam za decu: Srpska influenserka objavila šok video i tvrdi da se seća prošlog života…
Kurir 28.02.2023
Influenserka i tiktokerka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, šokirala je korisnike društvene mreže TikTok novim snimkom. Naime, Sara je objavila video pod nazivom "Ja se sećam svog prošlog života". - Nisam luda. Znam tačno o čemu pričam -… »
Vesti dana »
"Ljudi su u gaćama trčali kroz plamen": Novi snimak požara u klubu kod luksuznog skijališta, više od 40 mrtvih (video)
Mondo pre 39 minutajoš 50 povezanih
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 2 satajoš 31 povezana
Od danas veće plate u javnom sektoru i minimalac, novi uslovi za odlazak žena u penziju
Jugmedia pre 2 satajoš 34 povezane
Predsednik Švajcarske: Jedna od najgorih tragedija u zemlji; 40-ak mrtvih,115 povređeno
RTV pre 2 satajoš 87 povezanih
"Cinizam i nečovečnost kao u Odesi 2014. godine": Putin o napadu na civile u Hersonskoj oblasti
Večernje novosti pre 54 minutajoš 34 povezane