Povezane vesti
Imala sam decu i muža, čujem njegov glas: Srpska influenserka šokirala na TikToku - "Sećam se svog prošlog života!"
Mondo 28.02.2023
Sara Damjanović, srpska influenserka poznatija pod imenom Sara TKD, snimila je video u kojem otkriva detalje iz prošlog života. Sara Damjanović, srpska influenserka poznatija pod imenom Sara TKD, snimila je video u kojem otkriva detalje iz prošlog života… »
Nisam luda, čujem glas bivšeg supruga I znam za decu: Srpska influenserka objavila šok video i tvrdi da se seća prošlog života…
Kurir 28.02.2023
Influenserka i tiktokerka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, šokirala je korisnike društvene mreže TikTok novim snimkom. Naime, Sara je objavila video pod nazivom "Ja se sećam svog prošlog života". - Nisam luda. Znam tačno o čemu pričam -… »
Vesti dana »

VJT: Uhapšen Leskovčanin zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti tužioca Stefanovića
Danas pre 20 minutajoš 51 povezana

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

"Putin je bio tu!" Tajanstvena sila nad Trampom i Zelenskim – Amerika bruji o nevidljivom gostu
Alo pre 35 minutajoš 29 povezanih

Tenzije u Vranju: Spremaju se protesti, a naprednjaci pripremaju kontramiting
Rešetka pre 1 satjoš 36 povezanih