Povezane vesti

Srbija i zakon o hitnoj pomoći: „Bio sam zapanjen što se niko ne javlja"

Južne vesti 01.03.2023
BBC/Jakov Ponjavić Osam minuta. Toliko je Dejan Zejnula čekao da neko iz Hitne pomoći u Beogradu podigne slušalicu, pošto se njegova supruga srušila u dvorištu. U tom trenutku, Merita Bekirovski ima 43 godine, povraća i ne može da govori. Dve i… »

BBC News 01.03.2023
Službe hitne pomoći mahom nemaju dovoljno ekipa, za nekoliko telefonskih linija ponekad je zadužen samo jedan čovek, a na poziv može da se javi gotovo bilo ko. Osam minuta. Toliko je Dejan Zejnula čekao da neko iz Hitne pomoći u Beogradu podigne… »
Srbija i zakon o hitnoj pomoći: „Bio sam zapanjen što se niko ne javlja" Šta je protokol za trijažu poziva? Pružanje…

Srbija i zakon o hitnoj pomoći: „Bio sam zapanjen što se niko ne javlja" Šta je protokol za trijažu poziva? Pružanje…

Radio 021 01.03.2023
Službe hitne pomoći mahom nemaju dovoljno ekipa, za nekoliko telefonskih linija ponekad je zadužen samo jedan čovek, a na poziv može da se javi gotovo bilo ko. Osam minuta. Toliko je Dejan Zejnula čekao da neko iz Hitne pomoći u Beogradu podigne… »
Srbija i zakon o hitnoj pomoći: „Bio sam zapanjen što se niko ne javlja“

Srbija i zakon o hitnoj pomoći: „Bio sam zapanjen što se niko ne javlja“

Danas 01.03.2023
Osam minuta. Toliko je Dejan Zejnula čekao da neko iz Hitne pomoći u Beogradu podigne slušalicu, pošto se njegova supruga srušila u dvorištu. U tom trenutku, Merita Bekirovski ima 43 godine, povraća i ne može da govori. Dve i po godine ranije… »

Vesti dana »