Povezane vesti
"Marija nije spavala sa mužem dok je bila sa mnom" Uroš Ćertić o vezi sa voditeljkom Slagalice - Bio sam sa 300 žena
Mondo 01.03.2023
Kaskader i nekadašnji učesnik Zadruge Uroš Ćertić tvrdi da je bio sa preko 300 žena, a ovu su lepotice sa kojima je bio ili su ga spajali. Kaskader i nekadašnji učesnik Zadruge Uroš Ćertić tvrdi da je bio sa preko 300 žena, a ovu su lepotice… »
Hvali se da je bio sa 300 žena! Ćertića povezivali sa starletama, pevačicom, voditeljkom slagalice, a ova lepotica mu…
Kurir 01.03.2023
Kaskader i bivši učesnik rijalitija Uroš Ćertić, poznat kao veliki zavodnik, priznao je da je bio sa 300 žena, a većina od njih je su bile udate pevačice, glumice, ali i voditeljke. Prošle godine je u domaćim medijima odjeknula vest da je… »
"Nije spavala sa mužem dok je bila sa mnom": Uroš Ćertić otkrio sve detalje veze sa Marijom Veljković: "Bio sam sa 300…
Blic 01.03.2023
Učesnik domaćih rijaliti programa i kaskader, Uroš Ćertić, u ispovesti za domaće medije govorio je o svom ljubavnom životu, vezi sa voditeljkom Marijom Veljković, kao i svom profesionalnom životu. - Čuo sam da je jedan srpski pevač bio sa 150… »
Uroš Ćertić progovorio o Mariji Veljković! Dok je bila samnom nije spavala sa mužem!
Svet plus 01.03.2023
Uroš Ćertić progovorio o Mariji Veljković i njihovoj vezi! Dok je bila samnom nije spavala sa mužem jer je ona, pre svega, dama! Učesnik domaćih rijaliti programa i kaskader Uroš Ćertić u ispovesti za domaće medije govorio je o svom ljubavnom… »
Imao sam 300 žena, udate voditeljke, glumice, pevačice! Uroš Ćertić otkrio pikantne detalje, a evo zašto su mu glumice…
Kurir 01.03.2023
Uroš Ćertić, kaskader i bivši učesnik "Zadruge", u ispovesti otkriva sve o životu u Kanadi, saradnji sa holivudskim zvezdama, kao i detalje burnog ljubavnog života. - Čuo sam da je jedan srpski pevač bio sa 150 žena, a ja sam ih imao duplo… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 57 minutajoš 55 povezanih
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih