Povezane vesti
Udo Kir za Nova.rs: Imam psa koji se zove Lajza Mineli
Nova 01.03.2023
Nema malih uloga ima samo malih glumaca. Kada na primer uradite puno filmova kao ja i ako imate u nekom do njih samo mali deo uvek se trudm da uradim nešto što će ljudi upamtiti, kaže za Nova.rs Udo Kir. Pored Nastasje Kinski i Barbare Sukove, jedan… »
Voleo bih da vidim Oliveru katarinu: Nemački glumac Udo Kir, dobitnik "Beogradskog pobednika" na Festu
Večernje novosti 01.03.2023
POZNATI nemački glumac Udo Kir međunarodni je dobitnik počasnog "Beogradskog pobednika" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, koji mu je juče uručen na 51. Festu, uoči premijere njegovog poslednjeg filma "Moj komšija Adolf". Uručenje… »
„Sviđa mi se Pobednik, lepši je od Oskara“: Uručen Beogradski pobednik Udu Kiru
Nova 01.03.2023
Nemačkoj glumačkoj legendi, Udu Kiru, sinoć je u Mts dvorani uručen počasni Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nakon toga održana je premijera njegovog filma "Moj komšija Adolf". „Hvala, hvala“, obratio se Udo publici… »
Uručen Beogradski pobednik Udu Kiru: „Sviđa mi se Pobednik, lepši je od Oskara“
Danas 01.03.2023
Nemačkoj glumačkoj legendi, Udu Kiru sinoć je u mts Dvorani uručen počasni Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nakon toga održana je premijera njegovog filma „Moj komšija Adolf“. „Hvala, hvala“, obratio se Udo… »
Vesti dana »

Muškarcu koji je farbom pogodio Novosađanku u Futogu određeno zadržavanje, biće priveden tužiocu
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Ministarstvo: Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika
N1 Info pre 59 minutajoš 24 povezane

Motorom usmrtio bivšeg direktora i profesora: Vozač "honde" osuđen na zatvorsku kaznu u Nišu!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Lažno deklarisana kafa i loši higijenski uslovi u prodavnicama
In medija pre 34 minutajoš 16 povezanih