Повезане вести
Удо Кир за Нова.рс: Имам пса који се зове Лајза Минели
Нова 01.03.2023
Нема малих улога има само малих глумаца. Када на пример урадите пуно филмова као ја и ако имате у неком до њих само мали део увек се трудм да урадим нешто што ће људи упамтити, каже за Нова.рс Удо Кир. Поред Настасје Кински и… »
Волео бих да видим Оливеру катарину: Немачки глумац Удо Кир, добитник "Београдског победника" на Фесту
Вечерње новости 01.03.2023
ПОЗНАТИ немачки глумац Удо Кир међународни је добитник почасног "Београдског победника" за изузетан допринос филмској уметности, који му је јуче уручен на 51. Фесту, уочи премијере његовог последњег филма "Мој комшија Адолф"… »
„Свиђа ми се Победник, лепши је од Оскара“: Уручен Београдски победник Уду Киру
Нова 01.03.2023
Немачкој глумачкој легенди, Уду Киру, синоћ је у Мтс дворани уручен почасни Београдски победник за изузетан допринос филмској уметности. Након тога одржана је премијера његовог филма "Мој комшија Адолф". „Хвала, хвала“, обратио… »
Уручен Београдски победник Уду Киру: „Свиђа ми се Победник, лепши је од Оскара“
Данас 01.03.2023
Немачкој глумачкој легенди, Уду Киру синоћ је у мтс Дворани уручен почасни Београдски победник за изузетан допринос филмској уметности. Након тога одржана је премијера његовог филма „Мој комшија Адолф“. „Хвала, хвала“, обратио… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 47 минутајош 32 повезане