Povezane vesti

"Drug mi je rekao da mi je sin ubica": Potresna ispovest oca tinejdžera koji je ubio rođaku u Miloševu: "Ni sam ne znam…

"Drug mi je rekao da mi je sin ubica": Potresna ispovest oca tinejdžera koji je ubio rođaku u Miloševu: "Ni sam ne znam…

Blic 01.03.2023
Mladić Lj. B. (17) priznao je pred Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu da je u ponedeljak, 20. februara u poslepodnevnim satima, zverski ubio rođaku Stanu P. (65) u njenoj kući u selu Mileševo kod Bečeja. Jovica Bajić, otac maloletnog mladića… »
“Pozvao me je prijatelj i rekao da je moj sin ubica”: Potresna ispovest oca koji je prijavio sina zbog svirepog zločina

“Pozvao me je prijatelj i rekao da je moj sin ubica”: Potresna ispovest oca koji je prijavio sina zbog svirepog zločina

Nova 01.03.2023
Lj. B. (17) priznao je pred Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu da je u ponedeljak, 20. februara u poslepodnevnim satima, zverski ubio rođaku Stanu P. (65) u njenoj kući u selu Mileševo kod Bečeja. Jovica Bajić, otac maloletnog mladića, koji je… »
"Pozvao me prijatelj i rekao sin ti je ubica" Uzeo sam telefon, pozvao policiju: Teška ispovest oca tinejdžera koji je ubio…

"Pozvao me prijatelj i rekao sin ti je ubica" Uzeo sam telefon, pozvao policiju: Teška ispovest oca tinejdžera koji je ubio…

Kurir 01.03.2023
To je za osudu, a i on sam traži da ga što pre osude. Svi smo loše i supruga i moja majka su loše, kaže potreseni otac. ZRENJANIN - Maloletnik (17) priznao je pred Višim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu da je u ponedeljak, 20. februara u… »

Vesti dana »