Povezane vesti
Spartak prekinuo post, Novi Pazar se udaljio od Evrope
Sportske.net 01.03.2023
Fudbaleri Spartaka savladali su u Subotici ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0 u 24. kolu Superlige Srbije. Strelci su bili Bijelović u 12. i Srećković u 86. minutu. Subotičani su ostvarili prvi trijumf u prvenstvu posle pet mečeva, a poslednji pre… »
Čukarički slavio nakon velike drame: Kerkezovi izabranici na krilima povratnika do nova tri boda!
Hot sport 01.03.2023
Velika borba viđena je u Lučanima! U okviru 24. kola Superlige Srbije, Mladost Lučani na svom terenu dočekali su beogradski Čukarički. Meč je obeležila velika borba na obe strane terena, ali su gosti evidentno bili nešto bolji i opasniji. Najbolju… »
Belić odbranio penal, Stojanović u 89. za pobedu Čukaričkog
Sport klub 01.03.2023
Podeli : Fudbaleri Čukaričkog pobedili su kao gosti u Lučanima tim Mladosti u 24. kolu Superlige Srbije. Meč na stadionu Mladosti završen je rezultatom 0:1. Strelac jedinog gola bio je povratnik među Brđane, Luka Stojanović. Ušao je u igru u 73. minutu… »
Bijelović i Srećković matirali Pazarce (video)
Sportski žurnal 01.03.2023
Veoma važan trijumf Spartaka. Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici sa 2:0 ekipu Novog Pazara u meču 24. kola Super lige Srbije. Prvi gol na meču dao je Luka Bjelović. On se sjajno snašao posle kornera i jedne odbijene lopte, odlično je šutirao sa… »
Spartak siguran u Subotici: „Golubovi“ koristili svoje šanse i došli do pobede protiv Novog Pazara!
Hot sport 01.03.2023
Veliki trijumf domaćina koji se približava plej-of zoni Fudbaleri subotičkog Spartaka su na svom terenu uspeli da dođu do nova tri boda pošto su sa 2:0 savladali ekipu Novog Pazara u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. I pored toga što su gosti… »
Prva pobeda Spartaka i prvi poraz Novog Pazara u 2023.
Sport klub 01.03.2023
Podeli : Fudbaleri Spartaka pobedli su kao domaćini tim Novog Pazara u 24. kolu Superlige Srbije. Utakmica na Gradskom stadionu u Subotici završena je rezultatom 2:0. Vodeći gol postigao je 21-godišnji Luka Bijelović u 22. minutu nakon kornera i odbijene… »
Jovanović doneo pobedu Napretku
Sport klub 01.03.2023
Podeli : Ekipa iz Kruševca konačno počela da pobeđuje. Posle trijumfa (2:0) protiv Radničkog iz Niša ekipa Dragana Perišića opet ima razloga za slavlje. U utakmici 24. kola Superlige Srbije fudbaleri Napretka pobedili su minimalnim rezultatom fudbalere… »
Kruševljani pevajući iz Novog Sada (foto, video)
Pitanje pobednika na novosadskom Karađorđu rešio je Stefan Jovanović u 10. minutu. Kruševački Napredak slavio je na gostovanju Mladosti GAT posle utakmice 24. kola Super lige Srbije. Pitanje pobednika na novosadskom Karađorđu rešio je Stefan Jovanović u… »
Fudbaleri Napretka pobedili Mladost u Novom Sadu
Dnevnik 01.03.2023
NOVI SAD: Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Mladosti rezultatom 1:0 u 24. kolu Superlige Srbije. Jedini gol na današnjoj utakmici postigao je Stefan Jovanović u 10. minutu. Mladost je poslednja na tabeli SLS sa 16 bodova, dok je… »
Napredak slavio na gostovanju u novom sadu: Drugi trijumf u nizu od dolaska Perišića! (video)
Hot sport 01.03.2023
Nova pobeda za Kruševljane. Fudbaleri Napretka iz Kruševca, savladali su ekipu Mladosti GAT u 24. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 0:1. Ovaj susret, ispostaviće se, rešen je već u 10. minutu, kada su gosti stigli do gola, pa su tako uspeli da… »
Probuđeni "čarapani" slavili i u Novom Sadu, Mladost zna samo protiv Partizana!
Sportske.net 01.03.2023
Promena trenera dovela je do rezultata. Napredak je uspeo da zabeleži novu pobedu, ovoga puta protiv ekipe Mladost GAT i tako je stigla do zlata vrednih bodova u borbi za opstanak, a sada nije daleko ni sjajni Radnički iz Kragujevca koji se trenutno… »
Lazetić: Od Kragujevčana može dosta da se nauči
Sport klub 01.03.2023
Podeli : Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao da od njihovog narednog rivala Radničkog iz Kragujevca može mnogo da se nauči. „Radnički Kragujevac je protiv Čukaričkog, pa i protiv Voždovca i Javora po meni zaslužio mnogo više. Zabolela me glava dok… »
Lazetić: Zabolela me je glava dok sam se spremao za Kragujevčane
TSC gostuje Radničkom u četvrtak u 14 časova. Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je imao problema prilikom pripreme utakmice sa Radničkim 1923, kao i da se radi o ekipi koja je trenutno najorganizovanija. – Zabolela me je glava dok sam se spremao za… »
Lazetić oprezan: ‘Zabolela me je glava dok sam spremao ovu utakmicu!’
Hot sport 01.03.2023
U Kragujevcu su gostovanja uvek teška! Fudbaleri TSC-a, u sredu 2. marta od 14 časova, gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923 u 24. kolu Superlige uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će upisati još jednu važnu pobedu u trci za plasman u… »
Nastavlja se superliga Srbije: Sve oči uprte u 169. večiti derbi
Večernje novosti 01.03.2023
FUDBALERI Mladost GAT-a od 14 sati dočekuju ekipu Napretka u okviru 24. kola Superlige Srbije. Ipak, glavna utakmica ove runde je 169. večiti derbi. FOTO: M. Vukadinović Ekipe Spartaka i Novog Pazara će se sastati od 16 časova u Subotici, dok će Mladost… »
Mladost GAT danas (16) protiv Napretka svom snagom do tri velika boda
Dnevnik 01.03.2023
NOVI SAD: Ponovo su povezali dva poraza fudbaleri Mladosti GAT i nisu potvrdili senzacionalnu pobedu nad Partizanom u Beogradu. Ekipe TSC–a i Novog Pazara vratile su ih na „početnu poziciju“ sa starta prolećnog dela prvenstva, pa svaki narednu susret za… »
Vesti dana »

Srbija je danas podeljena na dva godišnja doba Na severu će biti toplo, a jug da se spremi na pljuskove sa grmljavinom
Alo pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas zaseda Skupština Srbije: Šta sve vlast pokušava da proturi kroz 47 tačaka dnevnog reda. EXPO je samo vrh ledenog brega
Nova pre 53 minutajoš 10 povezanih

Glišić rekao da 1. novembra očekuje "najveće nasilje" i "spaljivanje Novog Sada", deo opozicije mu odgovorio
Radio 021 pre 8 minutajoš 2 povezane

Paklena ponoć u Hersonu Telo muškarca pronađeno ispod ruševina, tri žene ranjene
Dnevnik pre 27 minutajoš 6 povezanih

VIDEO Sme li ovo da se radi? Pogledajte šta je Jokić uradio iz nemoguće pozicije, publici popadale vilice
Nova pre 3 minutajoš 9 povezanih