Повезане вести

Спартак прекинуо пост, Нови Пазар се удаљио од Европе

Спартак прекинуо пост, Нови Пазар се удаљио од Европе

Спортске.нет 01.03.2023
Фудбалери Спартака савладали су у Суботици екипу Новог Пазара резултатом 2:0 у 24. колу Суперлиге Србије. Стрелци су били Бијеловић у 12. и Срећковић у 86. минуту. Суботичани су остварили први тријумф у првенству после пет… »
Чукарички славио након велике драме: Керкезови изабраници на крилима повратника до нова три бода!

Чукарички славио након велике драме: Керкезови изабраници на крилима повратника до нова три бода!

Хот спорт 01.03.2023
Велика борба виђена је у Лучанима! У оквиру 24. кола Суперлиге Србије, Младост Лучани на свом терену дочекали су београдски Чукарички. Меч је обележила велика борба на обе стране терена, али су гости евидентно били нешто бољи и… »
Белић одбранио пенал, Стојановић у 89. за победу Чукаричког

Белић одбранио пенал, Стојановић у 89. за победу Чукаричког

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Фудбалери Чукаричког победили су као гости у Лучанима тим Младости у 24. колу Суперлиге Србије. Меч на стадиону Младости завршен је резултатом 0:1. Стрелац јединог гола био је повратник међу Брђане, Лука Стојановић. Ушао… »
Бијеловић и Срећковић матирали Пазарце (видео)

Бијеловић и Срећковић матирали Пазарце (видео)

Спортски журнал 01.03.2023
Веома важан тријумф Спартака. Фудбалери Спартака победили су у Суботици са 2:0 екипу Новог Пазара у мечу 24. кола Супер лиге Србије. Први гол на мечу дао је Лука Бјеловић. Он се сјајно снашао после корнера и једне одбијене лопте… »
Спартак сигуран у Суботици: „Голубови“ користили своје шансе и дошли до победе против Новог Пазара!

Спартак сигуран у Суботици: „Голубови“ користили своје шансе и дошли до победе против Новог Пазара!

Хот спорт 01.03.2023
Велики тријумф домаћина који се приближава плеј-оф зони Фудбалери суботичког Спартака су на свом терену успели да дођу до нова три бода пошто су са 2:0 савладали екипу Новог Пазара у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије… »
Прва победа Спартака и први пораз Новог Пазара у 2023.

Прва победа Спартака и први пораз Новог Пазара у 2023.

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Фудбалери Спартака победли су као домаћини тим Новог Пазара у 24. колу Суперлиге Србије. Утакмица на Градском стадиону у Суботици завршена је резултатом 2:0. Водећи гол постигао је 21-годишњи Лука Бијеловић у 22. минуту… »
Јовановић донео победу Напретку

Јовановић донео победу Напретку

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Екипа из Крушевца коначно почела да побеђује. После тријумфа (2:0) против Радничког из Ниша екипа Драгана Перишића опет има разлога за славље. У утакмици 24. кола Суперлиге Србије фудбалери Напретка победили су… »
Крушевљани певајући из Новог Сада (фото, видео)

Крушевљани певајући из Новог Сада (фото, видео)

Питање победника на новосадском Карађорђу решио је Стефан Јовановић у 10. минуту. Крушевачки Напредак славио је на гостовању Младости ГАТ после утакмице 24. кола Супер лиге Србије. Питање победника на новосадском Карађорђу… »
Фудбалери Напретка победили Младост у Новом Саду

Фудбалери Напретка победили Младост у Новом Саду

Дневник 01.03.2023
НОВИ САД: Фудбалери Напретка победили су данас у Новом Саду екипу Младости резултатом 1:0 у 24. колу Суперлиге Србије. Једини гол на данашњој утакмици постигао је Стефан Јовановић у 10. минуту. Младост је последња на табели СЛС… »
Напредак славио на гостовању у новом саду: Други тријумф у низу од доласка Перишића! (видео)

Напредак славио на гостовању у новом саду: Други тријумф у низу од доласка Перишића! (видео)

Хот спорт 01.03.2023
Нова победа за Крушевљане. Фудбалери Напретка из Крушевца, савладали су екипу Младости ГАТ у 24. колу Моззарт Бет Суперлиге Србије резултатом 0:1. Овај сусрет, испоставиће се, решен је већ у 10. минуту, када су гости стигли до… »
Пробуђени "чарапани" славили и у Новом Саду, Младост зна само против Партизана!

Пробуђени "чарапани" славили и у Новом Саду, Младост зна само против Партизана!

Спортске.нет 01.03.2023
Промена тренера довела је до резултата. Напредак је успео да забележи нову победу, овога пута против екипе Младост ГАТ и тако је стигла до злата вредних бодова у борби за опстанак, а сада није далеко ни сјајни Раднички из… »
Лазетић: Од Крагујевчана може доста да се научи

Лазетић: Од Крагујевчана може доста да се научи

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Тренер фудбалера ТСЦ Жарко Лазетић рекао да од њиховог наредног ривала Радничког из Крагујевца може много да се научи. „Раднички Крагујевац је против Чукаричког, па и против Вождовца и Јавора по мени заслужио много… »
Лазетић: Заболела ме је глава док сам се спремао за Крагујевчане

Лазетић: Заболела ме је глава док сам се спремао за Крагујевчане

ТСЦ гостује Радничком у четвртак у 14 часова. Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је да је имао проблема приликом припреме утакмице са Радничким 1923, као и да се ради о екипи која је тренутно најорганизованија. – Заболела ме је… »
Лазетић опрезан: ‘Заболела ме је глава док сам спремао ову утакмицу!’

Лазетић опрезан: ‘Заболела ме је глава док сам спремао ову утакмицу!’

Хот спорт 01.03.2023
У Крагујевцу су гостовања увек тешка! Фудбалери ТСЦ-а, у среду 2. марта од 14 часова, гостују у Крагујевцу екипи Радничког 1923 у 24. колу Суперлиге уверени да ће успети да пруже добру игру и да ће уписати још једну важну победу… »
Наставља се суперлига Србије: Све очи упрте у 169. вечити дерби

Наставља се суперлига Србије: Све очи упрте у 169. вечити дерби

Вечерње новости 01.03.2023
ФУДБАЛЕРИ Младост ГАТ-а од 14 сати дочекују екипу Напретка у оквиру 24. кола Суперлиге Србије. Ипак, главна утакмица ове рунде је 169. вечити дерби. ФОТО: М. Вукадиновић Екипе Спартака и Новог Пазара ће се састати од 16 часова у… »
Младост ГАТ данас (16) против Напретка свом снагом до три велика бода

Младост ГАТ данас (16) против Напретка свом снагом до три велика бода

Дневник 01.03.2023
НОВИ САД: Поново су повезали два пораза фудбалери Младости ГАТ и нису потврдили сензационалну победу над Партизаном у Београду. Екипе ТСЦ–а и Новог Пазара вратиле су их на „почетну позицију“ са старта пролећног дела првенства, па… »

Вести дана »