Povezane vesti
Jasmina iz Surčina izbola muža, pa ga pokrila peškirom: Suđenje joj danas opet otkazano
Telegraf 01.03.2023
Jasmina je, pri iznošenju odbrane, ispričala da je njen suprug pre podne izašao iz kuće, a da se vratio oko 17 sati pijan, te da ju je vređao i ošamario tri puta, a da ga je potom njihov sin sklonio od nje. Suđenje Jasmini Bajović (43), koja je optužena… »
"U ruci mi je bio veliki nož, ubola sam ga u grudi": Odloženo suđenje Jasmini iz Surčina koja je ubila muža
Blic 01.03.2023
Suđenje Jasmini Bajović (43), koja je optužena za ubistvo supruga Milorada u kući u Surčinu odloženo je danas. - Ubod je bio umereno jakog ili jakog intenziteta. Smatram da njegova konstitucija nije imala značajnog uticaja na brzinu nastupanja smrtnog… »
Završnica suđenja optuženoj za ubistvo supruga 27. marta
RTV 01.03.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu za 27. mart je zakazana završnica na suđenju Jasmini Bajović, optuženoj za ubistvo supruga Milorada Bajovića u novembru 2021. godine u kući u Surčinu. Tada bi trebalo odbrana i tužilaštvo, kao i okrivljena da iznesu… »
Vesti dana »
Da li je Nemačkoj "ukraden" gol? Pogledajte trenutak koji je pogurao Paravaj
Mondo pre 14 minutajoš 32 povezane
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 3 satajoš 13 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šok za šokom! Šta se ovo dešava u Meksiku?
Večernje novosti pre 14 minutajoš 3 povezane