Повезане вести

Новак са Хуркачем за полуфинале Дубаија

Новак са Хуркачем за полуфинале Дубаија

Спортске.нет 01.03.2023
Противник Новаку Ђоковићу у четвртфиналу мастерса у Дубаију биће Пољак Хуберт Хуркач, који је победио Руса Павела Котова. Славио је Хуркач са 2:0, по сетовима 7:5, 6:1 после сат и девет минута игре. Кренуло је драматично у првом… »
Ђоковић против Хуркача у четвртфиналу турнира у Дубаију

Ђоковић против Хуркача у четвртфиналу турнира у Дубаију

Бета 01.03.2023
Пољски тенисер Хуберт Хуркач пласирао се вечерас у четвртфинале турнира у Дубаију, пошто је победио 138. играча света Руса Павела Котова после два сета, 7:5, 6:1. Хуркач, 11. тенисер света, победио је после 69 минута. У првом… »
Медведев потврђује форму - за сат времена обезбедио четвртфинале

Медведев потврђује форму - за сат времена обезбедио четвртфинале

Спортске.нет 01.03.2023
Руски тенисер Данил Медведев потврдио је де је у одличној форми ове сезоне. Освојио је два трофеја и устремио се ка трећем. Вечерас је победио Александра Бублика са 2:0, по сетовима 6:4, 6:2 и обезбедио пласман у четвртфинале… »
Ноле: Хоћу успех на ОИ у Паризу

Ноле: Хоћу успех на ОИ у Паризу

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Златна медаља му је измакла на досадашњим Олимпијадама, али Новак Ђоковић се не предаје. Већ је почео да размишља о следећим Играма, догодине у Паризу. – Радујем се Олимпијади. Надам се да ћу бити здрав, играће се на… »
Новак свестан да долазе млађи: „Нова генерација је ту, али ја се не бојим!“

Новак свестан да долазе млађи: „Нова генерација је ту, али ја се не бојим!“

Хот спорт 01.03.2023
Ђоковић показао јасан став Српски тенисер Новак Ђоковић успешно је завршио посао у осмини финала турнира у Дубаију, пошто је победио холандског играча Талона Грископа са 2:0 у сетовима. Светски број један се након овог дуела… »
Новак: "Нове генерације долазе, али ја се не плашим"

Новак: "Нове генерације долазе, али ја се не плашим"

Спортске.нет 01.03.2023
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић данас је успео да се пласира у четвртфинале Дубаија без неких великих проблема пошто је савладао Холанђанина Грикспора са 6:2 и 6:3. После меча против девет година млађег од себе, рекао је… »
Маратонски дуел и победа Ћорића против Кокинакиса

Спорт клуб 01.03.2023
Подели : Након скоро три сата игре (два сата и 55 минута) и три одиграна сета Борна Ћорић се пласирао у четвртфинале турнира у Дубаију. Невероватну борбу су водили Борна Ћорић и Танаси Кокинакис. На крају је славио хрватски… »
Новак лако до четвртфинала Дубаија

Новак лако до четвртфинала Дубаија

Данас 01.03.2023
Први тенисер света Новак Ђоковић лако је савладао Холанђанина Талона Грикспора у осмини финала АТП турнира у Дубаију са 2:0 у сетовима (6:2, 6:3). Новак је са лакоћом дошао до друге победе у Уједињеним Арапским Емиратима, а у… »
Новак Ђоковић: Долази нова генерација тенисера, али ја се не плашим

Новак Ђоковић: Долази нова генерација тенисера, али ја се не плашим

Еуроневс 01.03.2023
Новак Ђоковић је данас победом над Холанђанином, Талоном Грикспором 2:0 (6:2, 6:3) обезбедио пласман у четвртфинале турнира у Дубаију. Меч је трајао нешто преко сат времена и 20 минута, а Ђоковић је морао да се помучи тек у… »
Ја се не плашим! Новак Ђоковић добро зна ко долази - ово је његова порука свима!

Ја се не плашим! Новак Ђоковић добро зна ко долази - ово је његова порука свима!

Мондо 01.03.2023
Најбољи тенисер света сигуран да је бољи од генерација које намеравају да га скину са трона. Најбољи тенисер света сигуран да је бољи од генерација које намеравају да га скину са трона. Новак Ђоковић наставља поход ка титули… »

Н1 Инфо 01.03.2023
Након скоро три сата игре (два сата и 55 минута) и три одиграна сета Борна Ћорић се пласирао у четвртфинале турнира у Дубаију. Невероватну борбу су водили Борна Ћорић и Танаси Кокинакис. На крају је славио хрватски тенисер. По… »
Поражен новопазарски тенисер Међедовић у Индији

Поражен новопазарски тенисер Међедовић у Индији

Данас 01.03.2023
Тенисер Хамад Међедовић није успео да се пласира у четврфинале челенџера у индијском Пунеу пошто је у другом колу поражен Чун-Хсин Ценга са Тајвана са 2:0, по сетовима (6:4, 6:4). Дуел деветнаестогодишњег Новопазарца (221. на… »
Међедовић заустављен у Пунеу, али ће имати нови скок на АТП листи!

Међедовић заустављен у Пунеу, али ће имати нови скок на АТП листи!

Спортске.нет 01.03.2023
Новопазарски тенисер Хамад Међедовић изгубио је данас од Чун-Хсин Ценга са Тајвана са 0:2 у сетовима (4:6, 4:6), у осмини финала АТП челенџера у индијском граду Пунеу. Ценг је 124. играч света, а до тријумфа над 221. са АТП… »

Вести дана »