Повезане вести

"Врло незрело и лукаво са његове стране": Инди проговорила о разводу од бизнисмена: "Ја сам ипак дама"

"Врло незрело и лукаво са његове стране": Инди проговорила о разводу од бизнисмена: "Ја сам ипак дама"

Блиц 02.03.2023
Индира Арадиновић Инди јуче се званично развела од бизнисмена из Данске, са којим је у браку била од октобра прошле године, а сада је одлучила да проговори о тој теми. Певачица је пре четири и по месеца изненадила јавност… »
Инди објавила да се развела, прецртала бившег на фотки са свадбе, позива на спасење, а фанови јој се смеју: „Дуго си и…

Инди објавила да се развела, прецртала бившег на фотки са свадбе, позива на спасење, а фанови јој се смеју: „Дуго си и…

Нова 02.03.2023
Крај љубави. Арадиновићева је синоћ објавила да се развела, а додатни шок изазвале су фотографије ње и њеног младожење којег је, буквално, прецртала. „1. март, од данас сам званично и ја потписала развод. Оставила прошлост… »
Инди званично разведена после 4 месеца брака! Бившег мужа прецртала на сликама с венчања, фанови је урнишу прозивкама!

Инди званично разведена после 4 месеца брака! Бившег мужа прецртала на сликама с венчања, фанови је урнишу прозивкама!

Мондо 02.03.2023
Инди Арадиновић се 1. марта се и званично развела, а бившег мужа је дебело прецртала на фотографијама с венчања и открила шта се десило. Инди Арадиновић се 1. марта се и званично развела, а бившег мужа је дебело прецртала на… »
"Дуго си и издржала!" Инди жестоко прозивају на друштвеним мрежама након вести о разводу, објавила бившег па га напала

"Дуго си и издржала!" Инди жестоко прозивају на друштвеним мрежама након вести о разводу, објавила бившег па га напала

Курир 02.03.2023
Певачица Индира Арадиновић Инди прошле године све је обрадовала вестима да се удаје, али је сада изазвала прави шок информацијом да се разводи. Инди је таксативно набројала како ју је, сада већ, бивши супруг издао, а онда су… »

Вести дана »