Povezane vesti
Ukrajina brani Bakhmut, Rusi napreduju
Slobodna Evropa 02.03.2023
Ukrajinske snage drže svoje položaje u razrušenom istočnom gradu Bakhmutu u četvrtak. Grad je pod stalnim napadima ruskih trupa koje žele da ostvare svoju prvu veliku pobjedu u više od pola godine. Sam Bakhmut je uništen, a u njemu živi tek nekoliko… »
Ne jenjava bitka za Bahmut, ukrajinske snage drže položaje u razrušenom gradu
N1 Info 02.03.2023
Ukrajinske snage su pod stalnim napadima, ali i dalje drže položaje u razrušenom Bahmutu, u kojem ruske trupe žele da ostvare svoju prvu veliku pobedu tokom više od pola godine, javlja Rojters. Rusija smatra da bi zauzimanje Bahmuta otvorilo put potpunoj… »
Ukrajinske snage pod stalnim napadima, ali i dalje drže položaje u Bahmutu
Danas 02.03.2023
Ukrajinske snage su pod stalnim napadima, ali i dalje drže položaje u razrušenom Bahmutu, u kojem ruske trupe žele da ostvare svoju prvu veliku pobedu tokom više od pola godine, javlja Rojters. Rusija smatra da bi zauzimanje Bahmuta otvorilo put potpunoj… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 5 satijoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 9 povezanih
Sad i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 5 satijoš 27 povezanih
(Foto) Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji u stambenoj zgradi u Atini
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 31 povezana