Povezane vesti
"Išla sam na plastičnu hirurgiju, a onda i na liposukciju" Stoja muči muku sa kilogramima i nema šta nije pokušala…
Blic 02.03.2023
Pevačica Stojanka Novaković poznatija pod nadimkom Stoja već decenijama uspešno hara muzičkom scenom Balkana, a sad je oplela po estradi i koleginicama koje se trude da u poznim godinama izgledaju kao na početku karijere. Stoja za sebe kaže da je… »
Volim da jedem! Pustite me na miru, ljudi! Stoja odbrusila svima koji je napadaju zbog operacija, oplela po koleginicama
Mondo 02.03.2023
Stoja Novaković je često na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se podmladila i promenila fizički izgled, a evo šta ima da poruči! Stoja Novaković je često na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se podmladila i promenila… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 1 minutjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 36 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 36 minutajoš 186 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 36 minutajoš 22 povezane