Повезане вести
Хуркач пред Ђоковића: "Пун сам самопоуздања, велики је изазов"
Спортске.нет 02.03.2023
Новак Ђоковић и Хуберт Хуркач играју данас четвртфинални меч мастерса у Дубаију. Пољак је у разговору за ,, Спорт клуб" оптимистичан је и не губи наду пред дуел са светским бројем један, иако је сваки пут до сада поражен. „Биће… »
Ђоковић челичних живаца: Феноменални Новак у полуфиналу, Дубаи је видео истински спектакл, а још већ следи!
Вечерње новости 02.03.2023
НОВАК Ђоковић се пласирао у полуфинале турнира АТП Дубаи, а Хуберт Хуркач је својим изверсним издањем то само улепшао: коначан резултат 6:3, 7:5 за Србина само делимично открива какав је спектакл виђен у четвртфиналу. ФОТО… »
Ђоковић поручио: „Морамо да направимо бољи систем – да и нижеразредни играчи зарађују за живот!“
Хот спорт 02.03.2023
Јасан је! Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, налази се у Дубаију где игра АТП турнир, а вечерас га очекује сусрет са пољским играчем Хубертом Хуркачем. Ђоковић жели да промени систем у тенису који је по гледаности трећи или… »
Хуркач запретио Ђоковићу: Постајем бољи и јачи, а и пре је било неизвесно
Вечерње новости 02.03.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће са Хубертом Хуркачом у четвртфиналу турнира из серије 500 у Дубаију. Фото: ЕПА-ЕФЕ/РХОНА ВИСЕ Програм почиње у подне по средњоевропском времену – прво се састају Зверев и Сонего… »
Хуркач пред окршај са ђоковићем: „Пун сам самопоуздања – увек је занимљиво играти са Новаком!“
Хот спорт 02.03.2023
Потпуно отворено! Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, и Хуберт Хуркач састаће се данас у оквиру четвртфинала турнира из серије 500 у Дубаију. Пред овај сусрет Пољак је говорио за Спорт Клуб. Не губи наду пред дуел са првим… »
Хуркач за СК пред Новака: Пун сам самопоуздања
Спорт клуб 02.03.2023
Подели : Новак Ђоковић играће са Хубертом Хуркачом данас у четвртфиналу турнира из серије 500 у Дубаију. Програм почиње у подне по средњоевропском времену – прво се састају Зверев и Сонего, потом Рубљов и Ван де Зандсхулп, а… »
Вести дана »
Кремљ: Састанак Путина и Виткофа почец́е за око пет сати, Москва за преговоре, циљеви СВО приоритет
Спутник пре 9 минутајош 20 повезаних
МУП: Због густе магле апелујемо да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
Еуроневс пре 29 минутајош 20 повезаних
Трипл-дабл Јокића у поразу, Тристан Вукчевић одиграо одлично
Спорт клуб пре 15 минутајош 23 повезане