Povezane vesti
Velika pobeda Kurira po pitanju školovanja dece sa dijabetesom Ministar Memić: Najbitnije je da je država stala iza toga…
Kurir 02.03.2023
Srbija je dobila protokol o postupanju u školi sa učenicima obolelim od dijabetesa, što je velika pobeda Kurira, koji je pokrenuo ovu inicijativu. Husein Memić, ministar turizma i omladine prokomentarisao je ovu odluku, kao gost jutarnjeg programa, i… »
Najbolja vest koju sam čuo od kada sam postao ministar! Husein Memić: Sada je sve lakše, zahvaljujući Kuriru! Ali i ovo…
Kurir 02.03.2023
Srbija je dobila Protokol o postupanju u školi sa učenicima obolelima od šećerne bolesti što je velika pobeda Kurira koji je pokrenuo ovu inicijatvu! Protokol predviđa tri nivoa delovanja u školi, a donelo je Ministarstvo zdravlja i Republička… »
Vesti dana »

Veliki protest prosvetara u Čačku, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 30 povezanih

Profesor Vuković: Vlasti ne uspevaju da kontrolišu svoju nasilničku prirodu
Novi magazin pre 51 minutajoš 13 povezanih

Obezbeđenje privatne firme koja je dovodila birače iz Republike Srpske danas tuklo građane ispred gradske skupštine: Dobili milione evra iz budžeta
Nova pre 1 satjoš 86 povezanih

Brnabić: Izveštaj je zamajavanje naroda i zemlje koja je već pretrpela štetu
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih

"Dajte mi pare, pa ću vam odgovoriti": Trener Denvera se ugrizao za jezik zbog Jokića
Mondo pre 33 minutajoš 27 povezanih