Povezane vesti
U nedostatku radnika u novosadskim fabrikama nudi se posao i penzionerima
Moj Novi Sad 02.03.2023
U novosadskim fabrikama stranih investitora koje je država privukla svojim dobrim uslovima, fali radnika. Mladi očigledno nisu zaiteresovani da rade "u krugu", pa su neke od njih radnu snagu potražile među starijima, tačnije penzionerima. Tako je… »
Novosadske fabrike zovu penzionere: „Ako vas rad i dalje ispunjava, neka vas penzija ne sputava“
Luftika 02.03.2023
U novosadskim fabrikama stranih investitora, koje je država privukla povoljnim uslovima i fleksibilnim obavezama prema zaposlenima, hronično fali radnika. Mladi po svemu sudeći nisu zaiteresovani da rade „u krugu“, pa su neki od inostranih ulagača i… »
Vesti dana »

Stiže razvedravanje: Pretežno sunčano, ponegde sa slabom kišom
Vranje news pre 3 satajoš 22 povezane

(VIDEO)"Traktor stiže, huljo moja": Poljoprivrednici iz cele Vojvodine krenuli na veliki protest u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
![[POSLEDNJA VEST] Primećene prve premijere planirane za paradu „Snaga jedinstva“: Srbija nabavila dva nova tipa emiratskih…](https://nstatic.net/570/40481570lhjopb.jpg)
[POSLEDNJA VEST] Primećene prve premijere planirane za paradu „Snaga jedinstva“: Srbija nabavila dva nova tipa emiratskih dronova-kamikaza kompanije „EDGE“
Tango Six pre 24 minutajoš 15 povezanih

MUP demantuje navode da je policija 5. septembra u Novom Sadu koristila CN gas
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih

Ministar prosvete izneo detalje o obustavi nastave u školama: Evo šta je najavio za nišku gimnaziju
Telegraf pre 19 minutajoš 13 povezanih