Повезане вести

Најгори дан у мом животу! Анђела Вештица свима открила шта јој се десило, срећа је кратко трајала - Срце ми се цепа!

Најгори дан у мом животу! Анђела Вештица свима открила шта јој се десило, срећа је кратко трајала - Срце ми се цепа!

Мондо 02.03.2023
Анђела Вештица се пожалила да је веома повређена и да није добро, а у објави на Инстаграму је открила шта јој се десило. Анђела Вештица се пожалила да је веома повређена и да није добро, а у објави на Инстаграму је открила шта… »
Анђела Вештица раскинула веридбу Момак је оставио и одустао од свега: "срце ми се цепа"

Анђела Вештица раскинула веридбу Момак је оставио и одустао од свега: "срце ми се цепа"

Блиц 02.03.2023
Једна од најконтроверзнијих старлети Анђела Вештица, до недавно је уживала у љубави са Ненадом Секулићем који се прославио на друштвеној мрежи ТикТок. Они до скоро нису престајали да избацују заједничке снимке и фотографије, а… »
После веридбе уследио раскид! Анђела Вештица проживљава најгоре тренутке, огласила се тужна и остављена: "Срце ми се цепа..."…

После веридбе уследио раскид! Анђела Вештица проживљава најгоре тренутке, огласила се тужна и остављена: "Срце ми се цепа..."…

Курир 02.03.2023
Старлета Анђела Вештица већ неко време ужива у вези са три године млађим дечком, Ненадом Секулићем. Међутим, ако је судити по најновијој објави, изгледа да је срећа била кратког даха. Они до скоро нису престајали да избацују… »

Вести дана »