Povezane vesti
Dara Bubamara udarila na koleginice
Vesti online 02.03.2023
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o napadima koleginica zbog njene nove pesme “Koka roka”. – Mnogo laži. Pesma je davno urađena, Laća i ja smo to radili. Ja sam malo izmenila tekst. Ja najavim, pa se kače za mene i za marketing. to je… »
Nemaju pesme, albume ni muževe, pa se kače za mene! Dara Bubamara pobesnela na koleginice - ovo ju je najviše zabolelo!
Mondo 02.03.2023
Dara Bubamara se oglasila i otkrila istinu o saradnji s pokojnim Laćom na njenoj novoj pesmi oko koje se podigla velika halabuka. Dara Bubamara se oglasila i otkrila istinu o saradnji s pokojnim Laćom na njenoj novoj pesmi oko koje se podigla velika… »
Estradni rat u najavi? Dara Bubamara odgovorila Karleuši na prozivke - To je nedostatak pesama i muževa...
Večernje novosti 02.03.2023
DARA Bubamara nedavno je objavila novu pesmu „Koka roka“, koja je izazvala pravu buru, razlog tome je pozadina priče o tome kako je pesma nastala. Foto ATA Images Naime, pevačica Jelena Karleuša je otkrila da je to jedna od numera koju je najpre… »
Vesti dana »
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 8 satijoš 29 povezanih
Novosadski studenti protestom ispred BIA-e poručuju da se ne plaše agenata
Al Jazeera pre 3 satajoš 18 povezanih
Udarac „floti u senci": Zašto su važne nove sankcije SAD protiv ruskog naftnog sektora
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih