Повезане вести

Дара Бубамара ударила на колегинице

Дара Бубамара ударила на колегинице

Вести онлине 02.03.2023
Певачица Дара Бубамара проговорила је о нападима колегиница због њене нове песме “Кока рока”. – Много лажи. Песма је давно урађена, Лаћа и ја смо то радили. Ја сам мало изменила текст. Ја најавим, па се каче за мене и за… »
Немају песме, албуме ни мужеве, па се каче за мене! Дара Бубамара побеснела на колегинице - ово ју је највише заболело!

Немају песме, албуме ни мужеве, па се каче за мене! Дара Бубамара побеснела на колегинице - ово ју је највише заболело!

Мондо 02.03.2023
Дара Бубамара се огласила и открила истину о сарадњи с покојним Лаћом на њеној новој песми око које се подигла велика халабука. Дара Бубамара се огласила и открила истину о сарадњи с покојним Лаћом на њеној новој песми око… »
Естрадни рат у најави? Дара Бубамара одговорила Карлеуши на прозивке - То је недостатак песама и мужева...

Естрадни рат у најави? Дара Бубамара одговорила Карлеуши на прозивке - То је недостатак песама и мужева...

Вечерње новости 02.03.2023
ДАРА Бубамара недавно је објавила нову песму „Кока рока“, која је изазвала праву буру, разлог томе је позадина приче о томе како је песма настала. Фото АТА Имагес Наиме, певачица Јелена Карлеуша је открила да је то једна од… »

Вести дана »