Povezane vesti
Optužili ga da je pio tokom izbora Pesme za Evroviziju! Princ od Vranje se oglasio - Otkrio šta je bilo u pljosci!
Mondo 02.03.2023
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ plasirao se u veliko finale "Pesme za Evroviziju". Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ plasirao se u veliko finale "Pesme za Evroviziju". Kako ga mnogi zovu, Princ od Vranje koji… »
(Video): Pevača optužili da je sve vreme pio iz pljoske tokom "Pesme za Evroviziju", on se sada oglasio
Blic 02.03.2023
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ, plasirao se sinoć u finale za "Pesmu za Evroviziju". Kako sam ističe, nadao se prolasku, ali ne može da poveruje da se u finale nije plasirala Angelina. – Nadao sam se prolasku, strepeo sam do… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 2 minutajoš 99 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 95 povezanih

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 27 minutajoš 8 povezanih

Pljuskovi sutra u ovim delovima zemlje Evo kada se očekuje pad temeprature
Alo pre 57 minutajoš 30 povezanih