Povezane vesti
Optužili ga da je pio tokom izbora Pesme za Evroviziju! Princ od Vranje se oglasio - Otkrio šta je bilo u pljosci!
Mondo 02.03.2023
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ plasirao se u veliko finale "Pesme za Evroviziju". Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ plasirao se u veliko finale "Pesme za Evroviziju". Kako ga mnogi zovu, Princ od Vranje koji… »
(Video): Pevača optužili da je sve vreme pio iz pljoske tokom "Pesme za Evroviziju", on se sada oglasio
Blic 02.03.2023
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji pod nadimkom Princ, plasirao se sinoć u finale za "Pesmu za Evroviziju". Kako sam ističe, nadao se prolasku, ali ne može da poveruje da se u finale nije plasirala Angelina. – Nadao sam se prolasku, strepeo sam do… »
Vesti dana »

Novak u dve reči digao Njujork na noge: Dok su mu klicali, između redova rekao ono što je Srbija čekala
Mondo pre 2 minutajoš 35 povezanih

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Uspešno završen Festival sportskog filma na Zlatiboru!
Hot sport pre 17 minutajoš 38 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
Zoom UE pre 7 minutajoš 18 povezanih

Đoković: Još uvek imam želju da se borim, moram biti zahvalan na sjajnoj karijeri
RTS pre 3 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih