Повезане вести

Састав Партизана за дерби: Дуљај, можда, као у Генту

Састав Партизана за дерби: Дуљај, можда, као у Генту

Спортски журнал 02.03.2023
Нови шеф струке у новембру 2021. у Белгији играо с тројицом штопера. Игор Дуљај имаће ватрено крштење у улози тренера Партизана на сутрашњем 169. вечитом дербију. Међутим, бивши дефанзиви везиста црно-белих већ је предводио… »
У Звезди желе победу за рођенданско славље

У Звезди желе победу за рођенданско славље

Политика 02.03.2023
Првака сутра на нашем највећем стадиону очекује дуел са Партизаном, а најталентованији млади штопер Страхиња Ераковић очекује да добар резултат буде увертира за наредни дан када се обележава 78 година од оснивања клуба. Дерби… »
Ово је састав Партизана за дерби: Црно-бели отписани, али Дуљај има шта да изгуби - бира најјачи тим и тражи промену!

Ово је састав Партизана за дерби: Црно-бели отписани, али Дуљај има шта да изгуби - бира најјачи тим и тражи промену!

Мондо 02.03.2023
Нови шеф струке Партизана Игор Дуљај дебитоваће на клупи против Црвене звезде, а иако је разлика на табели великих 13 бодова има шта да изгуби и тим из Хумске. Нови шеф струке Партизана Игор Дуљај дебитоваће на клупи против… »
Ово је тим црвене звезде за дерби: Милојевић има шта да докаже, једина дилема је леви бек! Али не Азаров...

Ово је тим црвене звезде за дерби: Милојевић има шта да докаже, једина дилема је леви бек! Али не Азаров...

Мондо 02.03.2023
Црвена звезда и Партизан састају се у петак од 19 часова на стадиону "Рајко Митић", а ово је највероватнији састав који ће на терен послати Милош Милојевић. Црвена звезда и Партизан састају се у петак од 19 часова на стадиону… »
Играо је са Дуљајем против Реала, а сада је заменио Игора у Партизановој филијали

Играо је са Дуљајем против Реала, а сада је заменио Игора у Партизановој филијали

Милан Стојаноски нови је тренер Телеоптика. Гордан Петрић неочекивано је дао оставку у Партизану, па је клуб из Хумске морао брзопотезно да реагује. Одлучио се за Игора Дуљаја из своје филијале, Телеоптика. Зато су и Оптичари… »
Звездин састав за дерби - Нема импровизације!

Звездин састав за дерби - Нема импровизације!

Спортске.нет 02.03.2023
Сутра нас на стадиону "Рајко Митић" од 19 сати очекује 169. "вечити" дерби у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. Актуелни петоструки шампион Србије Црвена звезда у дуел са вечитим ривалом улази са огромних 13 поена предности на… »
Крагујевац је уз Видића: Навијачи Радничког пружили подршку легенди Црвене звезде пред изборе за председника ФСС! (видео)

Крагујевац је уз Видића: Навијачи Радничког пружили подршку легенди Црвене звезде пред изборе за председника ФСС! (видео)

Хот спорт 02.03.2023
Подршка за Видића стиже из централне Србије Фудбалери Радничког из Крагујевца су поражени на свом терену против екипе ТСЦ-а у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије, а један други детаљ је привукао доста више пажње од… »
И навијачи крагујевачког Радничког уз Видића

И навијачи крагујевачког Радничког уз Видића

Спорт клуб 02.03.2023
Подели : После присталица нишког Радничког, које су транспарентом пружиле подршку Немањи Видићу, слично су учинили и навијачи крагујевачког Радничког. Раднички 1923 је поражен од ТСЦ-а у мечу 24. кола Супер лиге Србије. Гости из… »
Дуљај: Поштујем Звезду, али не идемо са белом заставом на Маракану

Политика 02.03.2023
Увек поштујем ривала, тако је било и док сам био играч, тако је и сада као тренер. Звезда је лидер, игра код куће, али не идемо на Маракану са белом заставом, изјавио је нови тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај уочи 169… »
ТСЦ дише за вратом Партизану: Сјајном игром у Крагујевцу до огромна три бода!

ТСЦ дише за вратом Партизану: Сјајном игром у Крагујевцу до огромна три бода!

Хот спорт 02.03.2023
Изванредна партија гостију из Бачке Тополе Фудбалери ТСЦ наставили су сјајан низ пошто су данас у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије савладали екипу Радничког у Крагујевцу са 0:2. Питање победника је већ било решено… »
ТСЦ славио у Крагујевцу и вратио се на треће место

ТСЦ славио у Крагујевцу и вратио се на треће место

Спорт клуб 02.03.2023
Подели : ТСЦ је остварио врло важан тријумф на гостовању Радничком у Крагујевцу – 2:0. Чукарички је победом против Младости у Лучанима преноћио на трећем месту, али је екипа из Бачке Тополе узвратила ударац. ТСЦ је славио… »
Са партизаном играо лигу шампиона, САД се вратио у клуб: Игор Дуљај преузео црно-беле, а он га наследио на клупи!

Са партизаном играо лигу шампиона, САД се вратио у клуб: Игор Дуљај преузео црно-беле, а он га наследио на клупи!

Мондо 02.03.2023
Некадашњи фудбалер Партизана поново ће радити на месту које добро познаје. Некадашњи фудбалер Партизана поново ће радити на месту које добро познаје. Настављају се промене у Партизану - након одласка Гордана Петрића са места… »
ТСЦ лако у Шумадији, Партизану се љуља и друго место!

ТСЦ лако у Шумадији, Партизану се љуља и друго место!

Спортске.нет 02.03.2023
Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе савладали су екипу Радничког у Крагујевцу резултатом 2:0 у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. Све је практично било готово после првих сата игре када су гости и стекли капиталну предност коју су… »
Милојевић: Не мислим да се ишта решава сутра (видео)

Милојевић: Не мислим да се ишта решава сутра (видео)

Не могу да прихватим да они имају већу мотивацију од нас - навео је тренер Црвене звезде. Фудбалери Црвене звезде ће у петак од 19 часова одмерити снаге са вечитим ривалом Партизаном на стадиону “Рајко Митић”. Очекивања пред… »
Урошевић: Ако овај период није довољна мотивација, не знам какав говор може да помогне (видео)

Урошевић: Ако овај период није довољна мотивација, не знам какав говор може да помогне (видео)

Уочи дербија Звезда је прва на табели са 13 бодова предности у односу на другопласирани Партизан. Капитен Партизана Слободан Урошевић рекао је да је свака утакмица ново доказивање и позвао је навијаче да подрже екипу. - Разна су… »
''Јесмо фаворити, али се потенцира превише'' Милојевић јасан пред дерби

''Јесмо фаворити, али се потенцира превише'' Милојевић јасан пред дерби

Вечерње новости 02.03.2023
Црвена звезда и Партизан одиграће 169. вечити дерби у петак са почетком од 19 часова, а Милош Милојевић, тренер домаће екипе, одржао је конференцију за медије. ФОТО: ФК Црвена звезда Он се најпре осврнуо на здравствени биланс… »
Милојевић: Да наставимо са добрим резултатима, али нећемо потценити Партизан

Милојевић: Да наставимо са добрим резултатима, али нећемо потценити Партизан

Бета 02.03.2023
Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић рекао је данас да очекује да екипа настави са добрим играма и у предстојећем "вечитом" дербију, као и да Партизан никада не треба потценити. "Очекивања су да наставимо добар тренд… »
Дуљај: Поштујем Звезду, али не идемо са белом заставом на Маракану; Милојевић: Не бежимо од улоге фаворита

Дуљај: Поштујем Звезду, али не идемо са белом заставом на Маракану; Милојевић: Не бежимо од улоге фаворита

РТВ 02.03.2023
БЕОГРАД - Увек поштујем ривала, тако је било и док сам био играч тако је и сада као тренер. Звезда је лидер, игра код куће, али не идемо на Маракану са белом заставом, изјавио је нови тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај уочи… »
Милојевић Пред дерби: „Изгледа да могу да изгубим само ја – у Србији не можемо да се спремамо за Европу!“ (видео)

Милојевић Пред дерби: „Изгледа да могу да изгубим само ја – у Србији не можемо да се спремамо за Европу!“ (видео)

Хот спорт 02.03.2023
Занимљива конференција! Фудбалери Црвене звезде и Партизана сутра од 19 часова одиграће 169. вечити дерби у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије. Пред овај дуел новинарима се обратио Милош Милојевић, тренер црвено-белих… »
„Не идемо са белом заставом“: Игор Дуљај неће да Партизан буде у подређеном положају према већ виђеном шампиону

„Не идемо са белом заставом“: Игор Дуљај неће да Партизан буде у подређеном положају према већ виђеном шампиону

Данас 02.03.2023
Нови шеф стручног штаба црно-белих ништа не обећава, али пуно очекује од утакмице са Црвеном звездом, када ће први пут самостално водити „парни ваљак“. У време Александра Стнојевића, бивши помоћни тренер Игор Дуљај за командно… »
„Остао би горак укус ако Звезда не победи“: Тренер црвено-белих прихвата улогу фаворита против Партизана

„Остао би горак укус ако Звезда не победи“: Тренер црвено-белих прихвата улогу фаворита против Партизана

Данас 02.03.2023
Милош Милојевић жели сва три бода 3. марта, после чега би бранилац титуле побегао на +16 у односу на првог пратиоца у Суперлиги. Милош Милојевић и његова екипа у 169. вечити дерби улазе као предводници суперлигаша и са предношћу… »
Милојевић: Фаворити смо, али се то превисе потенцира

Н1 Инфо 02.03.2023
Вечити дерби између Црвене звезде и Партизана у оквиру 24. кола Суперлиге на програм је у петак у 19 часова. Уочи највећег меча у српском фудбалу говорио је Милош Милојевић, тренер црвено-белих, актуелних шампиона и лидера на… »

Спорт клуб 02.03.2023
Подели : Вечити дерби између Црвене звезде и Партизана у оквиру 24. кола Суперлиге на програм је у петак у 19 часова. Уочи највећег меча у српском фудбалу говорио је Милош Милојевић, тренер црвено-белих, актуелних шампиона и… »
Дуљај: Не идемо са белом заставицом на дерби

Н1 Инфо 02.03.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је да се његова екипа неће унапред предати у предстојећем "вечитом" дербију против Црвене звезде и да верује у своју екипу да може добро да одигра. „Сви знамо чувену реченицу да ће бити… »

Спорт клуб 02.03.2023
Подели : Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је да се његова екипа неће унапред предати у предстојећем "вечитом" дербију против Црвене звезде и да верује у своју екипу да може добро да одигра. „Сви знамо чувену реченицу да ће… »
У дербију изгледа постоји само један губитник, а то сам ја! Тренер Звезде пред дерби: Италијани кажу "у џепу имаш евро"

У дербију изгледа постоји само један губитник, а то сам ја! Тренер Звезде пред дерби: Италијани кажу "у џепу имаш евро"

Мондо 02.03.2023
Тренер Црвене звезде обратио се новинарима пред меч против Партизана. Тренер Црвене звезде обратио се новинарима пред меч против Партизана. Тренер Црвене звезде Милош Милојевић најавио је 169. првенствени окршај против Партизана… »

ИндексОнлине 02.03.2023
БЕОГРАД – Увек поштујем ривала, тако је било и док сам био играч тако је и сада као тренер. Звезда је лидер, игра код куће, али не идемо на Маракану са белом заставом, изјавио је нови тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај уочи… »
Урошевић не одустаје пред дерби: "Сами смо се увалили у ово, навијачи немају боље од нас!"

Урошевић не одустаје пред дерби: "Сами смо се увалили у ово, навијачи немају боље од нас!"

Спортске.нет 02.03.2023
Капитен фудбалера Партизана Слободан Урошевић позвао је навијаче да им пруже подршку на предстојећем вечитом дербију против Црвене звезде, те се нада да ће "црно-бели" успети да остваре добар резултат. Утакмица 24. кола Супер… »
Урошевић каже да се није свађао са навијачима: „Ставио бих тачку на та писања – моја реченица је била упитна!“ (видео)…

Урошевић каже да се није свађао са навијачима: „Ставио бих тачку на та писања – моја реченица је била упитна!“ (видео)…

Хот спорт 02.03.2023
Жели да појасни све! Фудбалери Црвене звезде и Партизана сутра од 19 часова одиграће 169. вечити дерби у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије. Осим тренера Дуљаја, новинарима се обратио и Слободан Урошевић, капитен… »
Тренер Партизана Дуљај јасан пред дерби: Имамо шта да изгубимо, али можемо много и да добијемо

Тренер Партизана Дуљај јасан пред дерби: Имамо шта да изгубимо, али можемо много и да добијемо

Еуроневс 02.03.2023
Фудбалери Партизана и Црвене звезде ће се у петак од 19.00 (ТВ Арена 1 Премиум) састати на стадиону "Рајко Митић" у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије. Очекује нас 169. "вечити дерби", за новог шефа стручног штаба… »

Радио сто плус 02.03.2023
Дуљај ће дебитовати на клупи Партизана у 169. “вечитом” дербију. Он је рекао да је обавио тек два тренинга са екипом, али да није било потребно много упознавања, пошто је дуго био у клубу и да играчи у свлачионици нису видели… »
Памтим тај дерби јер је угашен млади живот... Емотивно обраћање Игора Дуљаја: Знам зашто то причам!

Памтим тај дерби јер је угашен млади живот... Емотивно обраћање Игора Дуљаја: Знам зашто то причам!

Мондо 02.03.2023
Важан апел Игора Дуљаја пред 169. епизоду "вечитог" ривалства Црвене звезде и Партизана. Важан апел Игора Дуљаја пред 169. епизоду "вечитог" ривалства Црвене звезде и Партизана. Нови тренер Партизана Игор Дуљај имаће тренерски… »
Милојевић: "Изгледа да у дербију постоји само један губитник, а то сам ја"

Милојевић: "Изгледа да у дербију постоји само један губитник, а то сам ја"

Спортске.нет 02.03.2023
Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић казао је да његова екипа никако неће потценити Партизан упркос слабијој форми свог противника и стању у којем се они налазе. Сутра од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“, Црвена… »
Милош Милојевић: Дерби увек доноси рововску борбу, али и желимо да играмо фудбал

Милош Милојевић: Дерби увек доноси рововску борбу, али и желимо да играмо фудбал

Еуроневс 02.03.2023
Црвена звезда и Партизан ће у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге у петак од 19.00 (ТВ Арена 1 Премиум) одиграти 169. "вечити дерби" на стадиону "Рајко Митић". Црвено-бели су актуелни лидери на табели са великих 13 бодова… »
Ватрено крштење! Игор Дуљај дебитује на клупи Партизана у вечитом дербију: Шок терапија некада делује, а некада не...

Ватрено крштење! Игор Дуљај дебитује на клупи Партизана у вечитом дербију: Шок терапија некада делује, а некада не...

Курир 02.03.2023
Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је да се његова екипа неће унапред предати у предстојећем "вечитом" дербију против Црвене звезде и да верује у своју екипу да може добро да одигра. "Сви знамо чувену реченицу да ће… »
Дуљај пред вечити дерби: "Нећу као против Гента, Ахметов сада навија за Партизан!"

Дуљај пред вечити дерби: "Нећу као против Гента, Ахметов сада навија за Партизан!"

Спортске.нет 02.03.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај истакао је на конференцији пред утакмицу против Црвене звезде у оквиру 24. кола Супер лиге Србије да се нада да ће његови играчи одиграти добар меч, те да неће много мењати јер није имао много… »
Александар Катаи Партизанова несаница

Александар Катаи Партизанова несаница

Данас 02.03.2023
Бодовна разлика је таква да сутрашњи, 169. вечити дерби неће ни о чему одлучивати, али ће свакако предствљати тренутни пресек квалитета фудбалера Црвене звезде и Партизана. Црвено-бели, након последњег кикса Партизана у мечу… »
Дуљај пред вечити дерби: „Далеко од тога да идемо да дигнемо белу заставицу!“ (видео)

Дуљај пред вечити дерби: „Далеко од тога да идемо да дигнемо белу заставицу!“ (видео)

Хот спорт 02.03.2023
Његова екипа ће се борити! Фудбалери Црвене звезде и Партизана сутра од 19 часова одиграће 169. вечити дерби у оквиру 24. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије. Пред овај меч, за новинаре је говорио нови тренер Партизана, Игор… »
Обећавам, нећемо бити подређени! Прво обраћање Дуљаја у Партизану: Не носимо белу заставицу на Маракану!

Обећавам, нећемо бити подређени! Прво обраћање Дуљаја у Партизану: Не носимо белу заставицу на Маракану!

Мондо 02.03.2023
Игор Дуљај је први пут у улози тренера Партизана говорио пред медијима и обратио се уочи "вечитог" дербија који нас чека у петак. Игор Дуљај је први пут у улози тренера Партизана говорио пред медијима и обратио се уочи… »
Гробари, тренутно боље немате! Капитен Партизана отворено о "сукобу" са навијачем: Ако сам направио конфликт...

Гробари, тренутно боље немате! Капитен Партизана отворено о "сукобу" са навијачем: Ако сам направио конфликт...

Мондо 02.03.2023
Леви бек Партизана и капитен тренутне генерације екипе из Хумске објаснио шта се десило након последњег меча и каква подршка треба да буде. Леви бек Партизана и капитен тренутне генерације екипе из Хумске објаснио шта се десило… »
Не идемо да дигнемо белу заставу Дуљај пред дерби: Кажу да немамо шта да изгубимо, али...

Не идемо да дигнемо белу заставу Дуљај пред дерби: Кажу да немамо шта да изгубимо, али...

Ало 02.03.2023
Нови тренер Партизана Игор Дуљај говорио је пред вечити дерби, меч на којем ће дебитовати на клупи тима из Хумске. Времена за припрему није било много. - Знате да се све брзо догодило. Одрадио сам два тренинга са првим тимом и… »
Дуљај се не предаје пред дерби: Нећемо изаћи са белом заставом, верујем у момке

Дуљај се не предаје пред дерби: Нећемо изаћи са белом заставом, верујем у момке

Вечерње новости 02.03.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај дебитоваће на клупи црно-белих у петак од 19 часова и то ни мање ни више него на 169. вечитом дербију. ФОТО: М. Вукадиновић Доскорашњи стратег Телеоптика је открио како су изгледали први дани на… »
Дуљај загонетан око тога да ли би био задовољан ремијем против Звезде: "Ја сигурно нећу вриштати на судије"

Дуљај загонетан око тога да ли би био задовољан ремијем против Звезде: "Ја сигурно нећу вриштати на судије"

Телеграф 02.03.2023
Тренер Партизана истакао је да не осећа превелики притисак пред вечити дерби. У петак увече чека нас нови, 169. окршај између Партизана и Црвене звезде у оквиру Суперлиге Србије на стадиону "Рајко Митић", а он ће бити специфичан… »
У Хумској су прихватили да су увек други! Љубимац црно-беле публике: Боли ме то, клуб троши легенде!

У Хумској су прихватили да су увек други! Љубимац црно-беле публике: Боли ме то, клуб троши легенде!

Мондо 02.03.2023
Партизан је без трофеја од 2019. године, а последњи наслов првака освојио је Марко Николић 2017. То се нимало не свиђа Срђану Радоњићу. Партизан је без трофеја од 2019. године, а последњи наслов првака освојио је Марко Николић… »
Ераковић: Не гледамо Дуљаја, него себе! Познат 12. играч

Ераковић: Не гледамо Дуљаја, него себе! Познат 12. играч

Страхиња Ераковић без пораза у вечитом дербију. Један од спецификума дербија биће да је Партизан променио тренера пред дерби, сад је шеф стручног штаба Игор Дуљај. - То да ли ће се нешто променити код њих није питање за мене… »
Игор Дуљај - ватрогасац или спасилац Партизана?

Игор Дуљај - ватрогасац или спасилац Партизана?

Спортске.нет 02.03.2023
"У блиској прошлости је постојала могућност да преузмем први тим Партизана. Тада је разум рекао не, али је овај пут срце преовладало и рекло да", искрен је био нови тренер Партизана Игор Дуљај на представљању јавности… »
„Нико ме није звао и притискао, уз Џајића сам јер има бољи тим од Видића“: Драгомир Лазовић за Данас о председничким…

„Нико ме није звао и притискао, уз Џајића сам јер има бољи тим од Видића“: Драгомир Лазовић за Данас о председничким…

Данас 01.03.2023
Први човек Заједнице клубова Суперлиге Србије детаљно објашњава зашто је легендарни фудбалер и функционер Црвене звезде боље решење од чувеног капитена Манчестер јунајтеда. Изборна трка Драгана Џајића и Немање Видића за… »

Вести дана »