Povezane vesti

Supermodel koji je tražio srpski pasoš ambasador na fudbalskom mondijalu

Supermodel koji je tražio srpski pasoš ambasador na fudbalskom mondijalu

Sportski žurnal 02.03.2023
Bivša članica FIFA kritikovala imenovanje Adrijane Lime, navodeći da to šalje pogrešnu poruku igračicama i navijačima. Bivša članica Saveta FIFA Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka Svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu… »
Bivša članica FIFE kritikovala imenovanje Adrijane Lime za ambasadora navijača uoči SP

Bivša članica FIFE kritikovala imenovanje Adrijane Lime za ambasadora navijača uoči SP

Danas 02.03.2023
Bivša članica Saveta Međunarodne fudbalske federacije (FIFE) Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu za globalnog ambasadora navijača predstojećeg Svetskog prvenstva za fudbalerke i da… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača

Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača

Južne vesti 02.03.2023
Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha". Iz krovne… »
Bivša članica Fife kritikovala imenovanje manekenke za ambasadora navijača uoči SP

Bivša članica Fife kritikovala imenovanje manekenke za ambasadora navijača uoči SP

Beta 02.03.2023
Bivša članica Saveta Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu za globalnog ambasadora navijača predstojećeg Svetskog prvenstva za fudbalerke i da… »

BBC News 02.03.2023
Bivša australijska reprezentativka smatra da je postavljanje brazilske manekenke Adrijane Lime za FIFA globalnu ambasadorku navijača u godini Svetskog prvenstva za žene, „bezobzirno" - zbog čega? Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za… »

Danas 02.03.2023
Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha“. Iz krovne… »

Radio 021 02.03.2023
Bivša australijska reprezentativka smatra da je postavljanje brazilske manekenke Adrijane Lime za FIFA globalnu ambasadorku navijača u godini Svetskog prvenstva za žene, „bezobzirno" - zbog čega? Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela… »

Vesti dana »