Povezane vesti
Supermodel koji je tražio srpski pasoš ambasador na fudbalskom mondijalu
Sportski žurnal 02.03.2023
Bivša članica FIFA kritikovala imenovanje Adrijane Lime, navodeći da to šalje pogrešnu poruku igračicama i navijačima. Bivša članica Saveta FIFA Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka Svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu za… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
Južne vesti 02.03.2023
Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha". Iz krovne… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
Danas 02.03.2023
Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha“. Iz krovne organizacije… »
Vesti dana »

Lavrov: Da je Tramp bio na čelu SAD 2014 - nikakav prevrat u Ukrajini ne bi bio moguć
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 24 povezane

„Pobedio sam samog sebe“: Nemanja Milovanović posle sjajnog vikenda u Slovačkoj! Premijer liga: Milenkovićev Notingem remizirao sa Palasom – Griliš plesao u pobedi Evertona! (video)
Hot sport pre 39 minutajoš 25 povezanih

Predsednik predstavio nove ekonomske mere: Smanjićemo cene i kamatne stope za kredite, građani će živeti bolje
RTV pre 2 satajoš 108 povezanih

Tuča ga skupo koštala: Bolonja potpisala engleskog prestupnika
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih