Povezane vesti
Supermodel koji je tražio srpski pasoš ambasador na fudbalskom mondijalu
Sportski žurnal 02.03.2023
Bivša članica FIFA kritikovala imenovanje Adrijane Lime, navodeći da to šalje pogrešnu poruku igračicama i navijačima. Bivša članica Saveta FIFA Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka Svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
Južne vesti 02.03.2023
Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha". Iz krovne… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
Danas 02.03.2023
Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha“. Iz krovne… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Sremskoj Mitrovici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete
Blic pre 32 minutajoš 26 povezanih

Marinika Tepić tvrdi da je MUP kupio sedam zvučnih topova LRAD 450 XL
Nedeljnik pre 49 minutajoš 18 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih