Povezane vesti
Supermodel koji je tražio srpski pasoš ambasador na fudbalskom mondijalu
Sportski žurnal 02.03.2023
Bivša članica FIFA kritikovala imenovanje Adrijane Lime, navodeći da to šalje pogrešnu poruku igračicama i navijačima. Bivša članica Saveta FIFA Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka Svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu… »
Bivša članica FIFE kritikovala imenovanje Adrijane Lime za ambasadora navijača uoči SP
Danas 02.03.2023
Bivša članica Saveta Međunarodne fudbalske federacije (FIFE) Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu za globalnog ambasadora navijača predstojećeg Svetskog prvenstva za fudbalerke i da… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
Južne vesti 02.03.2023
Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha". Iz krovne… »
Bivša članica Fife kritikovala imenovanje manekenke za ambasadora navijača uoči SP
Beta 02.03.2023
Bivša članica Saveta Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Moja Dod rekla je da je zbunjujuća odluka svetske kuće fudbala da imenuje manekenku Adrijanu Limu za globalnog ambasadora navijača predstojećeg Svetskog prvenstva za fudbalerke i da… »
Fudbal i Adrijana Lima: FIFA kritikovana zbog postavljanja manekenke za globalnu ambasadorku navijača
BBC News 02.03.2023
Bivša australijska reprezentativka smatra da je postavljanje brazilske manekenke Adrijane Lime za FIFA globalnu ambasadorku navijača u godini Svetskog prvenstva za žene, „bezobzirno" - zbog čega? Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za… »
Danas 02.03.2023
Imenovanje brazilskog supermodela Adrijane Lime za prvu globalnu ambasadorku navijača, pet meseci pre Svetskog prvenstva za žene, bivša zvaničnica Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) Moja Dod naziva odlukom „bez sluha“. Iz krovne… »
Radio 021 02.03.2023
Bivša australijska reprezentativka smatra da je postavljanje brazilske manekenke Adrijane Lime za FIFA globalnu ambasadorku navijača u godini Svetskog prvenstva za žene, „bezobzirno" - zbog čega? Getty Images Imenovanje brazilskog supermodela… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 2 satajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 7 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 5 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 40 povezanih