Povezane vesti
Zvezdino nesuđeno pojačanje uz Putina: Nije stigao na Marakanu, a sada drži političke govore!
Hot sport 02.03.2023
Očigledno zna šta će raditi posle fudbalske karijere Jedan od najiskusnijih ruskih fudbalera i kapiten tamošnje reprezentacije Artem Dzujba zaključio je da ima punu podršku Vladimira Putina. – Istorija će da sudi o svemu. Sada sam u potpunosti za… »
Dzjuba bez dlake na jeziku: "Ja sam za Putina"
Sportske.net 02.03.2023
Artjom Dzjuba, kapiten fudbalske reprezentacije Rusije i igrač Lokomotive iz Moskve, javno je izrazio podršku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. On je jedan od retkih i svakako najpoznatijih ruskih sportista koji je odlučio da javno iznese svoj stav o… »
Dzjuba otvoreno: Ja sam za Putina
Sport klub 02.03.2023
Podeli : Artem Dzjuba, kapiten fudbalske reprezentacije Rusije, javno je izrazio podršku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Igrač moskovske Lokomotive govorio je za ruske medije: „Uvek sam osjećao da je Rusija moja zemlja. Dugo sam razmišljao da odem… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije sutra razmatraju novi Zakon o legalizaciji objekata
NIN pre 54 minutajoš 29 povezanih

Zatvoren auto-put Inđija-Maradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 58 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 8 povezanih

Lekorni obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 24 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, stradao kineski državljanin
RTV pre 24 minutajoš 26 povezanih