Povezane vesti
"Nesrećni ste Svi vi koji: Se**te po meni" Angelina ispala iz trke za "Evroviziju", pa šokirala vređanjem na mrežama…
Blic 02.03.2023
Pevačica Angelina oglasila se na društvenim mrežama nakon što je sinoć ispala iz trke za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji" u Britaniji. Angelina se, naime, nije plasirala u finale domaćeg takmičenja, koje se održava prekosutra, u… »
Sedite u svojoj sobi i se*ete po meni: Angellina ostala bez finala i raspalila na Instagramu - "Treba da vam budem uzor"
Mondo 02.03.2023
Pevačica Angellina, koja je nastupila u prvom polufinalu izbora predstavnika na Pesmi Evrovizije, nije prošla u finale. Oglasila se na Instagramu i odgovorila na kritike sa društvenih mreža. Pevačica Angellina, koja je nastupila u prvom polufinalu… »
Vesti dana »

Šta je zvučni top i koje su posledice po zdravlje ljudi: Demantovana upotreba u Srbiji
Mondo pre 4 minutajoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 39 minutajoš 26 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog nastradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Niške vesti pre 4 minutajoš 197 povezanih

Srbija osvojila Kup šampiona: Neviđena drama u finalu, a Milivojević je junak reprezentacije
Mondo pre 4 minutajoš 22 povezane