Povezane vesti
"Nesrećni ste Svi vi koji: Se**te po meni" Angelina ispala iz trke za "Evroviziju", pa šokirala vređanjem na mrežama: "ružni…
Blic 02.03.2023
Pevačica Angelina oglasila se na društvenim mrežama nakon što je sinoć ispala iz trke za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji" u Britaniji. Angelina se, naime, nije plasirala u finale domaćeg takmičenja, koje se održava prekosutra, u subotu, a… »
Sedite u svojoj sobi i se*ete po meni: Angellina ostala bez finala i raspalila na Instagramu - "Treba da vam budem uzor"
Mondo 02.03.2023
Pevačica Angellina, koja je nastupila u prvom polufinalu izbora predstavnika na Pesmi Evrovizije, nije prošla u finale. Oglasila se na Instagramu i odgovorila na kritike sa društvenih mreža. Pevačica Angellina, koja je nastupila u prvom polufinalu izbora… »
Vesti dana »
Brojne delegacije napustile salu tokom Netanjahuovog govora u UN
IndeksOnline pre 1 satjoš 24 povezane
Prekinuta akcija "Student u svakom selu" u Republici Srpskoj, studenti iz Srbije otkazali posetu Banjaluci
N1 Info pre 2 minutajoš 20 povezanih
Neverovatno! Samo je u ovom gradu Srbije vedro: Otkrivamo do kada će kiša pljuštati u ostalim delovima
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 2 satajoš 41 povezana