Повезане вести
Хил: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина
Н1 Инфо 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил је данас оценио да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље", а да је најхитније да се реши питање Заједнице српских општина (ЗСО). „Мислим… »
Хил: Америчке компаније су импресиониране Србијом, радом младих људи
Бета видео 02.03.2023
БЕОГРАД - ``Америчке компаније су импресиониране Србијом, радом младих људи. Пре свега јер су америчке компаније у технолошком сектору у којем чешће раде млади``, рекао је амбасадор САД у Србији Кристофер Хил и додао да има… »
Хил за Бету: Дијалог Београда и Приштине битно утиче на америчке инвестиције у Србији
Радио сто плус 02.03.2023
“Оно што америчке компаније највише занима када инвестирају било где, је питање мира и стабилности. Зато мислим да ће компаније пратити питања попут дијалога Приштине и Београда, јер таква питања могу много да помогну у… »
Хил за Бету: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина
Радио сто плус 02.03.2023
“Мислим да је најхитније решити питање ЗСО и за то постоји више разлога, а један од њих је што је то питање ту вец́ 10 година, а друго, мислим да ако се крене са тим људи (Срби на Косову) ће се вратити у институције. Оно што… »
Хил: Сад је најхитније решити питање Заједнице српских општина
Радио 021 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље". Према његовим речима, најхитније је да се реши питање Заједнице српских општина… »
Хил: Најхитније решити питање Заједнице српских општина
Инсајдер 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил је данас оценио да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље", а да је најхитније да се реши питање Заједнице српских општина (ЗСО). "Мислим… »
Кристофер Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже
Данас 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није само обичан рударски пројекат јер ће имати везе са модерном економијом и рекао како покушава да о том питању сарађује са Владом Србије и да се САД… »
Амбасадор Хил: САД се труде да подрже Рио Тинто, то није обичан рударски пројекат
Инсајдер 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није обичан рударски пројекат и да покушава да о том питању сарађује са Владом Србије. "Мислим да је за Рио Тинто важно да лјуди схвате да ово није само… »
Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже
Н1 Инфо 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није само обичан рударски пројекат јер ће имати везе са модерном економијом и рекао да покушава да о том питању сарађује са Владом Србије и да се САД… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 3 сатајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане