Повезане вести

Хил: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Хил: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Н1 Инфо 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил је данас оценио да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље", а да је најхитније да се реши питање Заједнице српских општина (ЗСО). „Мислим… »
Хил: Америчке компаније су импресиониране Србијом, радом младих људи

Хил: Америчке компаније су импресиониране Србијом, радом младих људи

Бета видео 02.03.2023
БЕОГРАД - ``Америчке компаније су импресиониране Србијом, радом младих људи. Пре свега јер су америчке компаније у технолошком сектору у којем чешће раде млади``, рекао је амбасадор САД у Србији Кристофер Хил и додао да има… »
Хил за Бету: Дијалог Београда и Приштине битно утиче на америчке инвестиције у Србији

Хил за Бету: Дијалог Београда и Приштине битно утиче на америчке инвестиције у Србији

Радио сто плус 02.03.2023
“Оно што америчке компаније највише занима када инвестирају било где, је питање мира и стабилности. Зато мислим да ће компаније пратити питања попут дијалога Приштине и Београда, јер таква питања могу много да помогну у… »
Хил за Бету: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Хил за Бету: Сада је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Радио сто плус 02.03.2023
“Мислим да је најхитније решити питање ЗСО и за то постоји више разлога, а један од њих је што је то питање ту вец́ 10 година, а друго, мислим да ако се крене са тим људи (Срби на Косову) ће се вратити у институције. Оно што… »
Хил: Сад је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Хил: Сад је најхитније решити питање Заједнице српских општина

Радио 021 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље". Према његовим речима, најхитније је да се реши питање Заједнице српских општина… »
Хил: Најхитније решити питање Заједнице српских општина

Хил: Најхитније решити питање Заједнице српских општина

Инсајдер 02.03.2023
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил је данас оценио да су Београд и Приштина на састанку у Бриселу показали да су "веома озбиљни да се крене даље", а да је најхитније да се реши питање Заједнице српских општина (ЗСО). "Мислим… »
Кристофер Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже

Кристофер Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже

Данас 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није само обичан рударски пројекат јер ће имати везе са модерном економијом и рекао како покушава да о том питању сарађује са Владом Србије и да се САД… »
Амбасадор Хил: САД се труде да подрже Рио Тинто, то није обичан рударски пројекат

Амбасадор Хил: САД се труде да подрже Рио Тинто, то није обичан рударски пројекат

Инсајдер 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није обичан рударски пројекат и да покушава да о том питању сарађује са Владом Србије. "Мислим да је за Рио Тинто важно да лјуди схвате да ово није само… »
Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже

Хил: Рио Тинто није само обичан рударски пројекат, САД се труде да га подрже

Н1 Инфо 02.03.2023
Амбасадор Сједињених Држава у Србији Кристофер Хил изјавио је да Рио Тинто није само обичан рударски пројекат јер ће имати везе са модерном економијом и рекао да покушава да о том питању сарађује са Владом Србије и да се САД… »

Вести дана »