Повезане вести

Дуле Савић има идеју - Џајић председник, Видић први потпредседник?

Дуле Савић има идеју - Џајић председник, Видић први потпредседник?

Спортске.нет 03.03.2023
Још десетак дана остало је до избора новог председника Фудбалског савеза Србије, а кандидатуре су поднели Драган Џајић и Немања Видић. Много је коментара било у протеклих пар недеља на ову тему, али тренутне процене су да би… »
Марко Николић: Фудбалски терени су нам гори него пре 40 година, ја сам увек за млађе, за Видића сам

Марко Николић: Фудбалски терени су нам гори него пре 40 година, ја сам увек за млађе, за Видића сам

Данас 03.03.2023
Тренер Марко Николић изјавио је током гостовања у јутарњем програму „Уранак“ телевизије К1 да су резултати наших клубова и репрезентације бољи од стања какво влада у српском фудбалу. – Фудбалски терени су нам гори него пре 40… »
Дуле Савић: Најбоље би било да Видић учи од Џајића четири године, у тешким временима се и генерали враћају из пензије

Дуле Савић: Најбоље би било да Видић учи од Џајића четири године, у тешким временима се и генерали враћају из пензије

Данас 03.03.2023
Бивши фудбалер Црвене звезде Душан Дуле Савић изјавио је за јутарњи програм „Уранак“ телевизије К1 да је Немања Видћ још увек премлад да би руководио Фудбалским савезом Србије. – Мишљења сам да би за српски фудбал било… »

Вести дана »